- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilacus
tag
Nagyon szemezgettem egy ilyen készülékkel, de nincs egy hete hogy lehet kapni ahhoz képest,
túl sok problémás készülék került kereskedelmi forgalomba.
Úgy olvasom aki már megvette, "próbál tüzet oltogatni ", de nem azért venném hogy gariztassam, cserélgessem.
Inkább többet fizetek egy stabilabb hazai garanciás készülékért.Jót veszek, az olcsóra nincs pénzem.
-
szilacus
tag
válasz
monti0222w #29 üzenetére
A Sony S xperia tab a galaxinál pont még egy fél novum árával hosszabb.
-
szilacus
tag
válasz
monti0222w #27 üzenetére
Konkrétan egy concord 9,7 Ips-t teljes fényerőn lévőt és egy galaxy-t automata beállítással tudtam egyszerre összehasonlítani.
-
szilacus
tag
válasz
monti0222w #23 üzenetére
A Galaxy Gorilla Glass bevonatot kapott, felbontása 1280 x 800 pixel, a technológia pedig a Samsung által fejlesztett PLS LCD, ami az IPS ellen készült.
-
szilacus
tag
Már csak egy fél novum a kettő közt az ár .
Melyik panel a jobb A TN. vagy az IPS ? -
szilacus
tag
Tetszik a gép, de nagyon hezitálok, a Novum és a Galaxy között.
A galaxyt már teszteltem élőben gyönyörű a kijelzője és mindent akadás mentesen töltöget.
Sajna a novum-ról eddig csak apróbb hibákról olvashattam.Élőben tesztelni még nem tudtam.
Mindenki a jó garanciáról írogat.De ha valami eleve jól van összerakva ne a gari legyen a legfőbb erénye.
Ár értékben a novum felé hajlok de minőségben agalaxy-t jobbnak látom.
Te a kettőt összetudnád hasonlítani? -
szilacus
tag
Ma megnéztem kézbe vettem egy ilyen készüléket a Debreceni Extreme Digital áruházban.
Sajnos kipróbálni már nem lehetett, mert akkor már ki kellett volna venni a műanyag zacskóból és ez után már használt lett volna, az eladó szerint.
Ráadásul szinte semmit nem tud róla az eladó, a sima ips 9.7 -el tette egyenértékűvel, hiába mondtam mennyi mindenen változtattak rajta.
Be sem kapcsolta, már egyből lehúzta, Az ipad és a galaxy nála a nyerő és szerinte az ára is sok.
Még ilyen áruházban nem jártam ahol valamit nem lehetett kipróbálni, és kapásból lebeszélnek valamiről.Egyébként tetszik maga a készülék, ultra vékony és szolidan kerekített a formája.
A kijelző élességére, fényerejére,a proci gyorsaságára és a legújabb Androidra is kiváncsi lettem volna, de majd egy másik áruházban megnézem. -
szilacus
tag
Én próbálgattam az IPS.-t a" Hülye azért nem vagyok áruházban" és a kirakott 100k alatti készülékek közül neki volt a leghalványabb a kijelzője. Pedig a beállítás szerint maxra volt tekerve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali játékos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest