- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luighi
senior tag
Domy mester, akkor vegyünk szépen sorban mindent.
Csináld meg lécci a 4db kislemezt (igazából 3db is elég, a 4. az távbeállítási rész, nem kell feltételnük)*
Ha ez megvan, akkor az I/O kártyeszre kösd a vinyókat, majd kapcsold be a gépet.
Az első kislemez legyen a meghajtóban - ezzel el kell indulnia, mert az első kislemezt egy dos-os boot lemezre másolja fel a progi.
* - SP19619.exe -t kellene letölteni a hp.com-ról (Support&Drivers -> Download Drivers & Software (and firmware) bepipálva, for product: proliant 5500 -> Select Op System -> System Config Utility) - innen kellene letölteni az SP19619.exe-t, de ha itt nem találod, leszedheted a Proliant 6500 SCU-ját is, az is jó hozzá.
Szólj lécci, ha ezzel megvagy! -
Luighi
senior tag
Helló helló!
Elsősorban fel kellene telepíteni a System Partition Utility-t. Ez az a 4 kislemezes játék, amit már írtam korábban priviben. Ez azé kell, hogy az alap dolgokat be tudd állítani, ha lehet másold fel az egyik vinyóra (ezt elvileg fel kell ajánlania az első kislemeznél; első kislemeznek dosos boot lemeznek kell lennie)
Ha ez megvan, pakold be a SmartStart CD-t: itt pl Raid tömböket tudsz csinálni - ha akarsz - de ekkor a Raid vezérlőre kell a vinyós SCSI kábelt kötni és a Raid vezérlőt kell Boot vezérlőnek beállítani a SPU-ban. Ha nem akarsz Raid tömböt, akkor maradhat a System I/O kártyán a kábel.
Ha ezzel is kész vagy, akkor irány a SPU Op System Select része:
Ha van itt olyan, amilyet szeretnél telepíteni, akkor enter (én pl w2003-at pakoltam fel, megpróbáltam a hozzá legközelebb álló wNT-vel elindítani, de ez kérte az eredeti wNT-s indító kislemezt)
Ezt a részt megkerülve, csináltam egy sima dosos boot fdd-t, amivel lehet cd-t használni, ezzel a kislemezzel bootoltam és bepakoltam a w2003-at a cd meghajtóba, e: -> setup.exe és már ment is a telepítés.
Remélem ezek alapján valami sikerülni fog, ha mégsem, akkor kiizzadunk valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest