- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luighi
senior tag
Ha nem megy, ezt próbáld ki mester:
1., Vinyók ki, 1 SPU FDD be, F10
2., Set Standard Boot Order: Default
3., gép kikapcs
4., Vinyók be, gép bekapcs
5., 1 SPU FDD bent, F10
6., create the partition (1-3fdd felmásol)
Eddig jutottam, és így sikerült megoldani azt a közös problémánkat, miszerint nem bootol a gép semmiről... -
Luighi
senior tag
Mi a helyzet Domy? Sikerült megoldani a problémát?
Küldök egy privit is. -
Luighi
senior tag
Switch-ek: nálam mindkét switchen az összes kapcsoló OFF-on van
-
Luighi
senior tag
Domy mester, akkor vegyünk szépen sorban mindent.
Csináld meg lécci a 4db kislemezt (igazából 3db is elég, a 4. az távbeállítási rész, nem kell feltételnük)*
Ha ez megvan, akkor az I/O kártyeszre kösd a vinyókat, majd kapcsold be a gépet.
Az első kislemez legyen a meghajtóban - ezzel el kell indulnia, mert az első kislemezt egy dos-os boot lemezre másolja fel a progi.
* - SP19619.exe -t kellene letölteni a hp.com-ról (Support&Drivers -> Download Drivers & Software (and firmware) bepipálva, for product: proliant 5500 -> Select Op System -> System Config Utility) - innen kellene letölteni az SP19619.exe-t, de ha itt nem találod, leszedheted a Proliant 6500 SCU-ját is, az is jó hozzá.
Szólj lécci, ha ezzel megvagy! -
Luighi
senior tag
Domy, még egy dolog: ha sikerül beüzemelni a gépet, megnéznéd, hogy hány Mb/s az adatátvitel? Lehet hogy csak 40Mb/s-es kábel volt a gépben eredetileg, ha ez így van, küldök egy 80Mb/s-est.
-
Luighi
senior tag
Helló helló!
Elsősorban fel kellene telepíteni a System Partition Utility-t. Ez az a 4 kislemezes játék, amit már írtam korábban priviben. Ez azé kell, hogy az alap dolgokat be tudd állítani, ha lehet másold fel az egyik vinyóra (ezt elvileg fel kell ajánlania az első kislemeznél; első kislemeznek dosos boot lemeznek kell lennie)
Ha ez megvan, pakold be a SmartStart CD-t: itt pl Raid tömböket tudsz csinálni - ha akarsz - de ekkor a Raid vezérlőre kell a vinyós SCSI kábelt kötni és a Raid vezérlőt kell Boot vezérlőnek beállítani a SPU-ban. Ha nem akarsz Raid tömböt, akkor maradhat a System I/O kártyán a kábel.
Ha ezzel is kész vagy, akkor irány a SPU Op System Select része:
Ha van itt olyan, amilyet szeretnél telepíteni, akkor enter (én pl w2003-at pakoltam fel, megpróbáltam a hozzá legközelebb álló wNT-vel elindítani, de ez kérte az eredeti wNT-s indító kislemezt)
Ezt a részt megkerülve, csináltam egy sima dosos boot fdd-t, amivel lehet cd-t használni, ezzel a kislemezzel bootoltam és bepakoltam a w2003-at a cd meghajtóba, e: -> setup.exe és már ment is a telepítés.
Remélem ezek alapján valami sikerülni fog, ha mégsem, akkor kiizzadunk valamit. -
Luighi
senior tag
Hali!
Megpróbálok segíteni, amit tudok, leírok.
A kívülálló kollegák kedvéért: ennek a gépnek nincs saját BIOS-a mindent FDD-ről vagy CD-rpl kell feltölteni vagy átmenetileg a ramba vagy fixen egy HDD-re.
1., Van Compaq SmartStart CD-d? Óriási segítség ez, pl a RAID vezérlőhöz sehol nincs az eglsz neten működő Firmware, amit ugye kislemezen kér a System Partition Utiliy-ben, de ezzel a CD-vel nagyon könnyen lehet konfigolni ezt a vezérlőt.
2.,Hol tart most a telepítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest