Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Ezt jól gondolod Narxis.
Erről a fanboy dologról egy régi, jól ismert magyar közmondás jut eszembe, biztos, hogy ismered, így szól: Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.
Itt az a drámai csavar, hogy a bagoly feje, a testéhez viszonyítva, kifejezetten nagy, míg a verébé kicsi.Tudom, hogy el fogod olvasni, én is mindig elolvasom a tieidet, annyira szívmelengetőek...
-
blattida
nagyúr
Arról hablatyolok, ha megengeded mester, hogy nincs külsős lemez és mint írtam, csökkentett mód sincs, meg külső adathordozó, meg dos-t használó átlagjúzer...ha elolvasnád rendesen azt, amit írtam, ráadásul, ha halvány fogalmad lenne a ctm-ről, akkor nem állnál neki csuklóból már megint comodo-t "szidni".
Nincs agyonhájpolt comodo sehol, ez a te agyszüleményed, amivel takargatni próbálod azt, hogy nem tudod használni.
Nyugodtan cserélgesd a programjaidat, irkáld nyugodtan, hogy te milyen sokáig használsz valamit, mielőtt véleményt alkotsz róla, hisz folyamatosan bizonyítod, hogy ez nem igaz...Nem érdekel, hogy utálod a comodo cuccait, szíved joga, neked is, meg Goodspeednek is, meg akárki másnak!
De az, hogy állandóan itt fröcsögsz a ph-n arról, hogy comodo így meg úgy, szinte nulla ismerettel (de nem, hiszen te olvasod a wilderssecurity fórumait, tag is vagy ott, így hatalmas ismeretanyaggal rendelkezel a gyíkos cég termékeiről és azok működéséről, hibáiról, hátrányairól, így objektív, tárgyilagos véleményalkotásra is képes ember vagy, legalább is ezt próbálod bizonygatni) rendelkezel, finoman fogalmazva visszás és nem egyenes emberre valló cselekedet...És még valami, ha azt írod, hogy a win 7 visszaállító funkciója jobb, mint a ctm (ami egyszerű tévedés), akkor minek használsz külsős védelmi programokat, hiszen a te logikád szerint az mse-nél és a 7-es tűzfalánál úgysincs jobb (pedig van).
Tudom, hogy úgysem teszed meg, de a saját nagyságodat bizonyítanád azzal, ha a tévedéseidet beismernéd...
[ Módosította: #65675776 ]
-
törölt tag
Egy srác csinálja a Rossz PC-s játékok videóit, hát ezen cég termékeivel is indíthatna egay sorozatot
Bár ez utóbbi nem játék kategória.
És ezek ott azt hiszik, hogy mekkora ászok... Most telepítettem újra a régi gépen a rendszert, hogy egy Comodo termék sem lesz rajta az fix !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest