- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hát úgy látszik nem kell W8, hogy a CTM "kihaljon", az SSD-k ilyen mértékű térhódításával szvsz ez volt az utolsó szög a CTM koporsóján sajnoa...
Bevallom így belegondolva, nem hiszem, hogy valahogy meg lehetne kerülni a TRIM-et avagy Garbage Collection algoritmus okozta módosítások lekezelését, de ne legyen igazam... -
Igen (sajnos), de az azért enyhén szólva érdekes, hogy miért is áll... Olvasva a Comodo fórumot(meg meg is kérdeztem) olybá tűnik, hogy a "leállásnak" egy jelenleg nem létező OS egyik új funkciója az oka. (W8 majd odébb lesz még)
Legalább ezt a "szerencsétlen" 2.9-es bétát megcsinálhatnák végleges változatba.
(Az nem lehet gond, hogy beépítsenek egy kis kódot a telepítőbe, hogy ha véletlenül, valaki W8 (ami jelenleg ilyen-olyan fázisban van és egyesek tesztelik már) alatt próbálnák telepíteni, akkor ne lehessen...) -
törölt tag
Helló, azért ébredt fel bennem a gyanű, hogy a Windows töredezettségmentesítője, a CTM állományaival, illetve a CTM által létrehozott képek állományaival nem tud mit kezdeni, mert azt írja nálam, hogy 10%-a töredezett a merevlemeznek, és futtatás után sem változik ez az arány. Végülis annyira nem zavar, csak gondoltam megkérdezem, hogy sejtésemnek van e alapja
-
bobsys
veterán
meg a #40re is
ha megvette a wint akkor van telepito lemez
ha nics kulso meghajto akkor mikor csinalja a backupot akkor betolja a dvd iroba a nyers dvdt es oda keszul az image
vagy kivalszt egy masik particiot a merevlemezen
a win 7 tuzfala pedig boven eleg arra amire egy client tuzfal valo -
Vérlázító, hogy mit megengedsz magadnak, jó lenne ha befejeznéd az itteni működésed, de mivel gondolom ezt úgyse teszed meg, egyszerűen csak görgesd át a hozzászólásaimat, ne reagálj mert én biztos, hogy nem olvasom el ezután amit írsz, egyik topikban sem. Mérhetetlenül unalmas már az elvakult fanatizmusod ha a Comodo-ról van szó. Hiába indoklok bármit, falra hányt borsó mert egy egyszerű fanboy vagy. Ezért nem is pazarlom a továbbiakban rád az időmet és az energiámat.
Hogy hogyan sikerült levonnod azokat a következtetéseket, hogy ha megfelelő a Win 7 egyik beépített funkciója akkor már megfelelő a több is(nekem?), azt nem tudom. Drive Snapshot-ot én azoknak ajánlottam akik mindenképp 3rd party app-ot akarnak használni, de ha már nem akarnak fizetős programot akkor inkább a Win 7 beépített funkcióját használják mint sem egy olyan cég termékét amelyik aktív beta tesztelést folytat a userein a tudtuk nélkül, aztán meg csodálkoznak ha nem indul a Windows.
Nem kell válaszolnod, nem olvasom el amit írsz, se itt se máshol. Javaslom tedd te is ezt az én hozzászólásaimmal.
-
törölt tag
Ne személyeskedj
Ja és ha már leírod a nevem, helyesen írd nem Goodspeed, hanem GoodSpeed
hogy hova süllyednek emberekérdemes megnézni, hogy ott is hogy írta az illető ...
-
Már megint miről hablatyolsz?
Nem kell semmilyen lemez ha külső adathordozóra menti az image-t vagy be tud lépni csökkentett módban akkor a Drive Snapshot visszaállítja kompletten a partíciót, bitre pontosan ahogy lementette. A különbség a ctm és a Drive Snapshot között, hogy a Drive Snapshot még egy rendszernél se okozott problémát, nagyon kicsi, egyszerűen kezelhető célszoftver.
De bobsys leírta azt is, hogy a Win 7-be épített backup rendszer is tökéletesen használható, felesleges a ctm használata mellette.
-
bobsys
veterán
mivel valódi, teljes pillanatfelvételeket készít a rendszerről és azokat tudja visszaállítani
akarcsak a windows 7nel
ráadásul az op rendszertől független, ha beüt egy gebasz és a win csökkentett módban sem indul el, ezt akkor is tudod használni.
szinten, ha nem indul az operacios rendszer van imagebol valo visszaallitasra lehetoseg
Ráadásul nem csak teljes rendszert, hanem tetszőleges fájlokat is vissza tudsz vele állítani az elmentett képekből
szinten, teljes rendszerkep es/vagy individualis fileok/mappak visszaallitasa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest