- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#41133696 #89 üzenetére
Hát ez a progi biztos nem az a progi...
Ez a progi annyiban hasonlít CTM-hez, mint egy kis kék műanyag kocka, a nagy piros fa golyóhoz...A korábban linkelt progi sokkal inkább hasonlít a CTM-hez/lehet alternatíva helyette, csak félek, hogy az elv is ugyanaz vagy legalábbis nagyon hasonló és ott is "reccsenni" fog az OS, de majd mindenképpen kipróbálom.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #87 üzenetére
Azt hiszem ez volt, hogy ez aztán , hogy jön ki az SSD-vel azt nem tudom
Eddig megvolt ilyen szoftverek nélkül is
SzerK: Miközben írtam látom írtál
Csak filozgattam milyen alternatívákról hallottam. Ezen szoftverek jó része régebbi eredetű, mint az SSD - k robbanásszerű elterjedése.
A magam részéről a Windows rendszervédelmét használom vissza állítási pontokkal.
-
válasz
#41133696 #87 üzenetére
Én is nézegettem más, hasonló jellegű progikat (mondjuk ezt pl nem ismertem).
Miből gondolod, hogy ezt a progit nem "zavarják" az SSD sajátosságai?
(végignéztem az oldalt, de nem leltem infót róla, kipróbálni meg most nem nagy kedvem van, pláne, ha ez is elcseszi a rendszert) -
-
válasz
#41133696 #58 üzenetére
Ez aranyos történet és jól tetted, hogy leírtad de ettől még a termékeik minősége olyan amilyen. Az a probléma, hogy mindenbe belekezdenek, cloud scannertől kezdve saját böngészőn át mindent készítenek, de világosan látszik, hogy nincs rá kapacitásuk, ők nem a Microsoft vagy Google, hogy ezt megtehetik. De elég ha azt a 2-3 comodo fórumból kilépett moderátor írásait elolvasod...
-
blattida
nagyúr
válasz
#41133696 #45 üzenetére
Ezen még dolgozz egy kicsit, hiszen egy Security Expert vagy!!
Amúgy pedig, ha olvasnád az említett topikokat, akkor tudnád, hogy az sg-n nem írok, oda csak szórakozni járok, mert egy nagy vicc, a comodo fórumán pedig semmi ilyesmi nem folyik, mint most itt és mint az sg-n...hála nektek!!
-
blattida
nagyúr
válasz
#41133696 #27 üzenetére
Bocs, de nem sértegettelek és nem hazugnak neveztelek, hanem azt mondtam, miután állítottál valamit, ami egyértelműen durva tévedés volt, hogy "vagy figyelmetlen vagy vagy hülye vagy hazudsz", ha jól emlékszem a sorrendre, mert ollie törölte ezeket a szövegrészeket...
A 14 éves informatikai foglalatosságod te hoztad föl, én a beírt durva tárgyi tévedések és nem igaz állítások miatt írtam, amit írtam...
Szerintem ebben semmi sértő nincs. -
riki
senior tag
válasz
#41133696 #16 üzenetére
Bocs ,de a másik általunk kedvelt topicban lámáztad le egyik forumtársunkat,hogy minek tesztel ,ha nem ért hozzá. Én elöbb elolvasom a helpet ,majd utánna telepitek. Köztudott,hogy a comodo nem igazán támogatja a linux világát.De egy olyan program ami bele vési magát a particios táblába,nehéz elvárni ,hogy engedje grubot tevékenykedni.Egy virtuális file védelmi program sem enged irni más által./ Returnil/
-
törölt tag
válasz
#41133696 #11 üzenetére
Még mielőtt le lenne harapva a fejem, pontosítanék : nem a szoftver funkcionalitásával van bajom, hanem azzal, hogy ha fent van akkor nem lehet mellette linuxot használni. Illetve, hogy úgy beírja magát az MBR-be hogy a legmakacsabb LILO Bootloader is ipariskolás hozzá képest. Remélem így nem sértette semelyik Comodo fan hiúságát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest