Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Narxis

nagyúr

válasz blattida #40 üzenetére

Vérlázító, hogy mit megengedsz magadnak, jó lenne ha befejeznéd az itteni működésed, de mivel gondolom ezt úgyse teszed meg, egyszerűen csak görgesd át a hozzászólásaimat, ne reagálj mert én biztos, hogy nem olvasom el ezután amit írsz, egyik topikban sem. Mérhetetlenül unalmas már az elvakult fanatizmusod ha a Comodo-ról van szó. Hiába indoklok bármit, falra hányt borsó mert egy egyszerű fanboy vagy. Ezért nem is pazarlom a továbbiakban rád az időmet és az energiámat.

Hogy hogyan sikerült levonnod azokat a következtetéseket, hogy ha megfelelő a Win 7 egyik beépített funkciója akkor már megfelelő a több is(nekem?), azt nem tudom. Drive Snapshot-ot én azoknak ajánlottam akik mindenképp 3rd party app-ot akarnak használni, de ha már nem akarnak fizetős programot akkor inkább a Win 7 beépített funkcióját használják mint sem egy olyan cég termékét amelyik aktív beta tesztelést folytat a userein a tudtuk nélkül, aztán meg csodálkoznak ha nem indul a Windows.

Nem kell válaszolnod, nem olvasom el amit írsz, se itt se máshol. Javaslom tedd te is ezt az én hozzászólásaimmal.

"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."

Új hozzászólás Aktív témák