Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Ahogy kispx fórumtárs is említette , a Chrome erre épül annyi különbséggel ,hogy abba a Google még "belevarázsolja" a "x@rságait" (hogy idézzelek
) . A különbség innen adódik = mentes a Google sallangjaitól .
Saját tapasztalataim a Chromium 64bit verzióról : Nálam fent van egy ideje a Chromium 64 bites verziója ,de én nem vettem észre semmi különbséget sebességben ez ,és a Chrome között. Talán mintha a Chrome gyorsabb is lenne
,de nem biztos . Azt látom a weboldalán ,hogy szinte naponta frissül,de nem automatikusan . Manuálisan kell telepíteni a frissítéseket ,vagy lehet feltenni updatert ,ami külön progi ,stb. Létezik vagy 7-féle updater hozzá,de én nem tettem fel egyiket sem . Én annyi különbséget vettem észre a Chrome-hoz képest,hogy pár opció hiányzik a beállításoknál ,és a pluginek is rendesen ki vannak "gyomlálva" . A többi beállítás nagyjából megegyezik a chrome-éval. Jah meg annyi ,hogy automatikusan "megtalálja" a chrome pepper flash playerét pár hete ,és nem kell neki beadni parancssorosan. A google "leskelődő" x@rságaitól mentes, az biztos.
Ennyi röviden ,tömören a Chromiumról.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) . A különbség innen adódik = mentes a Google sallangjaitól .
,de nem biztos . Azt látom a weboldalán ,hogy szinte naponta frissül,de nem automatikusan . Manuálisan kell telepíteni a frissítéseket ,vagy lehet feltenni updatert ,ami külön progi ,stb. Létezik vagy 7-féle updater hozzá,de én nem tettem fel egyiket sem . Én annyi különbséget vettem észre a Chrome-hoz képest,hogy pár opció hiányzik a beállításoknál ,és a pluginek is rendesen ki vannak "gyomlálva" . A többi beállítás nagyjából megegyezik a chrome-éval. Jah meg annyi ,hogy automatikusan "megtalálja" a chrome pepper flash playerét pár hete ,és nem kell neki beadni parancssorosan. A google "leskelődő" x@rságaitól mentes, az biztos.
Ennyi röviden ,tömören a Chromiumról.