- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Ádámbátyám
üzenetére
Semmilyen sikerrel nem fog járni. Max a szokásos mondják: "kiadják amikor kész van".
Erre már egy elég hosszú topicja Comodoéknak:
Topic: [merged]Chrome XY Released~can't wait for new CD! Speculations and lamentations
Talán CD fórumból ez a leghosszabb
-
Ádámbátyám
csendes tag
válasz
olivera88
üzenetére
Próbálj meg itt esetleg rákérdezni Comodo Dragon Forum . Én nem igazán tudtam ezzel kapcsolatban kihámozni innen sok mindent ,de elképzelhető ,hogy te több sikerrel jársz
.Aztán számolj be 'légyszi' ,hogy mire jutottál frissítés-ügyben .

-
olivera88
veterán
Lesz még friss verzió?? Vagy vége? A Chrome már 34 nél jár.
-
Ádámbátyám
csendes tag
Kíváncsi vagyok meddig "sunnyognak" a bejelentéssel
,hogy tovább nem fejlesztik a C. Dragon-t .
Nem tudom mekkora lehet a felhasználók tábora a világon (valószínű nem túl sok ) ; elképzelhető ,hogy ez az egyik indok a projekt leállítására (vagy legalábbis a szüneteltetésére) .Valaki esetleg bővebb információval nem rendelkezik a 'fentiekről' ?
-
myke01
senior tag
válasz
Ádámbátyám
üzenetére
Nincs vége a projektnek ,legalábbis nem írják a Comodo fórumán ; viszont q..ára belassultak az utóbbi időben.
Lassan fontolóra veszem én is a böngésző-cserét ,ha nem frissül a szoftver rövid időn belül. -
Ádámbátyám
csendes tag
Ritka vendég vagyok errefelé
,de az már nekem is feltűnt ,hogy a Comodo Dragon valahogy nem "akaródzik" frissülni a Chrome-val "párhuzamos" verzióra. Aggodalomra adhat okot ,hogy a frissítés hiánya miatti "befoltozatlan réseken" beszivároghat egy-két "féreg" is
.
Na de visszatérve a C.D. projektre ,szerintem ennek "annyi"
. Bár olvasni még sehol sem lehetett (legalábbis én nem láttam ) .
Kár lenne érte
... -
myke01
senior tag
Senkinek semmi info a verziófrissítésről ?
-
myke01
senior tag
Kicsit "visszugrottam" a "róka-böngészőre" pár óra erejéig. B@sszus ,mennyivel lassabb a Chromiumra épülő böngészőkhöz
képest . Szemmel láthatóan lassabban tölti be az oldalakat,és ez nem túlzás . 80 Mbit-es a netem ,és az aláírásomban a "vasam" ; egyik sem 'lassú' ,de a róka az (és nem fikázni akarom ! Ezek tények.) . Azt hiszem a Google-nek bele kell még "tolni" pár százezer dollárt a fejlesztésbe
. -
t72killer
titán
Nem tudom, nem akaródznak esetleg új verzióval előrukkolni? Lassacskán időszerű lenne...
-
myke01
senior tag
Nem nézte valaki a C. Dragon hivatalos fórumát ,hogy mit írnak a frissítés(ek) késéséről ? (Ha egyáltalán még lesz hozzá ?!)
-
RawrRr
tag
Nagy kérdésem van:
Ghostery vs. Privdog vs. Adblock magánélet védelmi lista ?
Melyiket érdemes használni a követések kiszűrésére? Egyáltalán mi a különbség a Ghostery és a Privdog közt?
-
myke01
senior tag
"Ezeknél" megint elmaradt a C.D. frissítése .
A G.Chrome már a 33-asnàl tart ,a Dragon a 31-esnél .Ahogy elnézem a konkurencia (SRW Iron) is leragadt a 31-es verziónál
. -
myke01
senior tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nincs semmi ilyesmi fent,alig van pár bővítmény (kieg.) :LastPass , Tabs to the front, Visible Clicks .
Többször töröltem már minden előzményt ,sütit , gyors.tár ,stb. Újra is dobtam az egészet ,igaz nem nulláról ,mert a user profilt hagytam ; tehát uninstallnál az maradt .
-
myke01
senior tag
Újabb példa a Comodo Dragon bug-jára :
Konkrétan ezzel a weblappal nem tud megbirkózni valami miatt. Töröltem minden előzményt ,cookie-t, stb. ,de akkor sem tudja kezelni . A vetélytársak ( FF , G. Chrome) minden probléma nélkül hozzák a driver-listát a G580-hoz.
-
myke01
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Én már megtettem (az átállást) ,mivel szvsz a 31-es Dragon meglehetősen bugos. Nálam a LastPass "adta be a mattot" neki
. Hiába állítom a LastPass beállításait a saját szájízem szerint,mindig visszadobja alapértelmezettre azokat a többedik Dragon telepítés után is.Egyébként kezdi piszkálni a csőrömet a FF is ,mivel hat évig azt használtam (2006-2012) ,de sebességben még mindig elmarad a Chromium nyújtotta tempótól. Vitába nem bonyolódok ezzel kapcsolatban .

-
-
kispx
addikt
Hirtelen nincs kéznél az icedragon, de tudtommal csak angol telepítője van. Ez a language pack nem akar felmenni? Mi a hiba jelensége?
-
huan
őstag
Sziasztok!
Kipróbálnám az IceDragont, de a magyar nyelvi fájlt nem tölti le valamiért.Valaki fel tudná tölteni a magyar nyelvi fájlt? Teljesen kompatibilis a firefox kiegészítőkkel? Lehet importálni a firefox kiegészítőket az icedragonba? -
myke01
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Chromium alapú ,mint a Chrome . A hibák szinte ugynazok mindkettőben ,hogy a többit ne is soroljam ide (CoolNovo ,SRW Iron). Annyi ,h a Google terméke mindig egy lépéssel előrébb jár. Ők előbb javítjàk a hibákat,mint ahogy a kissebb vetélytársak saját verzióibau bekerül. Az adhat aggodalomra okot pl. ,hogy az egy hónapos csúszás miatt be nem foltozott hibák sebezhetőbbé tehetik (nem mondom h teszik) a browsert.
-
myke01
senior tag
-
t72killer
titán
Nem tudom mi a baj, de az utóbbi 2 verzióban a virtuális Dragonon szerencsétlenkedik az Adblock Plus. A 30-asban maga a plugin tűnt el, most meg az összes filter... Most akkor hogy is van ez? Lehet abbahagyom a virtuális böngészést...

-
myke01
senior tag
Mostanában "ráálltak" a Comodo-nál ,hogy egy verziót késnek a frissítéssel a Chrome-hoz képest. Talán ez már a harmadik ilyen frissítés volt a Dragonban. Mondjuk ez nem probléma,nem is azért írtam.
Viszont az "egyverziós" késések miatt nem válik sebezhetőbbé a Dragon a be nem "foltozott rések" miatt ?A "chrome-klònok" között azért ezt tartom a legjobbnak ! Pl. a minap feltelepítettem a gépemre az Avanced Systemcare Free 7-es verzióját. Minden böngészőbe (FF, GC, SRW IRON ,stb.)"belerágta" magàt az ostoba böngészővédelmével ,pedig senki sem kérte .(nincs is opció rá telepítés közben! ) Egy browsert kivéve , a Comodo Dragont ;ide nem tudott befurakodni. Ebből is látszik ,mennyire odafigyelnek a programozók a beépülők ,kiegészítők kezelésére a szoftverben. Pl. az IDM bővitményét is csak manuálisan lehet installálni ,autom. nem települ ,mint a többi vetélytárs esetében.
-
kispx
addikt
Megszűnik a Flash Player támogatása a Chromiumban
Mi lesz a Dragonnal? (ami chromium alapú) -
olivera88
veterán
A speed dial az maradt a régi, nem ilyen mint a Chromeba.[link] Remélem a következő verzióban átveszik majd ezt is.
-
myke01
senior tag
válasz
blattida
üzenetére
Mire való a "fentebbi" funkció ?

-
blattida
nagyúr
-
myke01
senior tag
31-esre frissült a C.D. ...
-
olivera88
veterán
Valamiért megkattant a Dragon. Nem hajlandó videót lejátszani a Youtuben, csak forog a töltés jelző kör és semmi.

-
olivera88
veterán
A Dragon az utóbbi időkben magától indul. Van egy kis ikonja a tálcán. És amikor kilépek Dragonból, az ikon ott marad tálcán, és ott lehet teljesen kilépni belőle. Érdekes a Chromenál nincs ilyen, eddig is legalább is nem volt. Vagy be kell kapcsolni valahol?
-
t72killer
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Megvan a 8.1, kb egy hete intenzíven használjuk AMD brazos konfin virtuális (Comodo tűzfalas virtualizáció) és "normál" környezetben - eddig egyetlen fagyás nem volt. extrák: privdog, adblockplus, adobe flash - egyikkel sincs gond.
-
myke01
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Mostanában valahogy "lelassultak" az események 'Comodo-éknál'
---> pár hónapja még ők voltak az elsők ,akik követték a Chrome utáni frissítéseket 1-2 nap csúszással ,most meg ők az utolsók
. Pl. a 30-as verzióra történő frissítés egy nappal előbb történt ,mint ahogy a Chrome 31-es verzióra frissített
... -
King Unique
titán
válasz
t72killer
üzenetére
Elvileg rendben, Intel HD2000-as, legfrisebb driver. Dragont használok, uezen konfogon (multiboot) win7/ 8 alatt is, de ott nem tapasztaltam ilyet, legalábbis nem emlékszek rá hirtelen, de 8.1 alatt, ha megvan nyitva több lap, akkor nem mindig, de alkalmanként eljátssza ezt....
-
t72killer
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Oupsz... Most készülök 8.1-re váltani. Grafikusdrivered rendben van? Lehet, hogy a hardveres gyorsítás tesz be neki.
-
King Unique
titán
Másnál is néha lefagy a Dragon win 8.1 alatt, v csak nálam

-
kispx
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Nincs hivatalos statisztika a birtokomban, de egy kicsit elmélkednék:
Nem hiszem, hogy túl sokan próbálnának Chromium exploitot kihasználni, mert
- a legelterjedtebb leszármazottja a Chrome, aminek ott a sandbox
- viszonylag rövid frissítési ciklus
- elég kicsi azaz idő ami mellett kilehetne használni. Ott van a chromium alapú böngészőknél az automatikus frissítés. Nincs az a lemorzsolódás, mint a többi szoftvernél, hogy nem rakjuk fel az újabb verziót, vagy kilőjük az updater (mint a ahogy a 9gag tanítja a javánál.) -
myke01
senior tag
Ezek valahogy most sem sietik el a frissítést a Dragonnál.
Eddig ez a Chrome klón volt ,amelyik a leggyorsabban reagálta le a G. Chrome utáni frissítéseket ,most meg az utolsó
. -
myke01
senior tag
Miért különbözik a Comodo Dragonnál az Itcafe.hu weboldal favicon-ja a G. Chrome, és a Firefox által megjelenítettől ?
A "szokásos" törlések /cookie,cache,előzmény,stb./ nem oldják meg a problémát .Comodo Dragon

Google Chrome

Firefox

Hogyan orvosolható a jelenség ?
Na nem ,mintha zavarna ,csak ez valami bug szerintem. 
-
kispx
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
A jelölőnégyzeteknél az eltérés az normális. Ugyanis ha megnézed, mindegyik programnál (amelyik nem egyedi UI-t használ) Annál ugyanígy eltérő. Mert a Win8nál ezeket "újrarajzolták". Ha megnézem az ablakok is négyzetesebbek lettek, és a nyomógombok is megváltoztak.
A második részben a google oldalára gondoltál?
Ürítsd ki a cache-t. -
myke01
senior tag
Megérkezett a "várva-várt" 29-es verziójú Dragon ,sok változást ne vettem észre benne ,csak azt ,hogy lassabb lett valamiért Töröltem már az előzményeket ,cookie-kat , cache ,stb. ,de semmi változás nem történt .
-
olivera88
veterán
Hogy lehet hogy a Dragonba más a kinézete a Googlenak mint Chrome alatt? Dragonba ilyen
De Chromenál nem. 
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Nemrég feltettem a Comodo Internet Security-t, és mellé a Comodo Dragont is. Azt vettem észre, hogy nálam nagyon lassan működik a Dragon. Eddig betudtam annak, hogy biztos mindent alaposan átvizsgál, de a fórumon meglepődve olvasom, hogy az egyik leggyorsabb böngészőnek kellene lennie.
Egyébként nem hiszem, hogy az CIS lenne a hibás, ugyanis az Opera nagyon gyorsan dolgozik jelenleg is.Másik gondom a Dragonnal, hogy beimportáltatom vele Chrome-ból az adataimat, de mikor újraindítom a böngészőt, már mindent elfelejtett.
Előre is köszönöm a választ!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kés topik
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- Jogsik - tanuljunk vezetni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
,hogy tovább nem fejlesztik a C. Dragon-t .
képest . Szemmel láthatóan lassabban tölti be az oldalakat,és ez nem túlzás . 80 Mbit-es a netem ,és az aláírásomban a "vasam" ; egyik sem 'lassú' ,de a róka az (és nem fikázni akarom ! Ezek tények.) . Azt hiszem a Google-nek bele kell még "tolni" pár százezer dollárt a fejlesztésbe

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

. Ez a 29-es verza nem hiányzott...
Nem értem h nem változott..