Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
Ez a funkció szerintem nem tiltható le ,mármint a "IP / DNS Leakage Detector" ; legalábbis laikusok számára nem . Nem található a bővítmények között , a gombon jobb klikkre nem jön elő menü, pluginek között sincs . Én nem jöttem hogyan lehetne kilőni . Miért kell ráerőltetni a userekre ezt ?! Had döntse el mindenki ,hogy akarja-e használni ,vagy sem .

-
kispx
addikt
IP/DNS leakage detector feature has been added. IP / DNS Leakage Detector helps you to see what information can be seen by the web sites that you visit. In these web sites, site owners, advertisers, widgets can track and collect these information
The Comodo IP / DNS Leakage detector is an add-on extension in Dragon that aids in identifying what information would be available to websites that you visit. By default your IP information is available to websites and you can disable the plugins and Web RTC options in settings to prevent IP Leakage.
Ha beírod, hogy
chrome://extensions, akkor ott nem jelenik meg?
Az új verzió bejelentésében azt írják, hogy ott kell letiltani. -
King Unique
titán
Chrome most tart 43-asnál, de hamarosan 44-re fog váltani. Nekem Canary van fent, az már 45.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dragon esetében, ok, hosszabb késés után idedobnak egy 43-as verziót, de mi lesz utána, megint x hónap szünet...? Szerintem ezzel a húzásukkal sok usert vesztettek, én se hiszem, hogy a (közel)jövőben visszaváltok rá. -
King Unique
titán
Igen, ez így tarthatatlan, hogy a user arra várogasson, mikor méltóztatnak kiadni egy új verziót...és ha épp kijön egy 42-es, utána normálisan frissítek-e, az se biztos.
Illetve a Secure DNS-el is voltak gondok. Csomószor nem töltöttek be az oldalak, az hittem nincsen net, de parancssori pingelés, v másik böngésző mást mutatott...(#803) silver star: növeli a sebességet, azt meg hogyan?? Én csak azért használom, mert jól megjeleníti, mennyi mki kíváncsi a dolgainkra, követ minket, mint pl. a Google Analitics és társai.
Itt PH-n szerencsére nem talált követőt. 
-
King Unique
titán
Próbálgattam, de ez a manuális update + egyéb hiányosságok önnön foltozgatása miatt, inkább Chrome-ra váltottam. Illetve láttam, az is csak 42-es verziónál jár, így a 64 bites Chrome Canaryt tettem fel.

Ha már adatgyűjtés, azt úgyse lehet 100%-osan kivédeni. Nem tudom egy Ghostery plugin felrakása, xy beleegyezés és adattovábbítás beállításoknál elutasítása ezen mennyit segít, de nyilván vannak beépítve, rejtett dolgok...lesz@rom.
Nálam úgyis inkább biztonság (Secure DNS) miatt volt fenn a Dragon, de így, hogy x hónapja nem frissül, az is egyfajta biztonsági kockázatot jelent(het), ami miatt felejtős lett. -
-
Fiheman
csendes tag
Hát igen ez így volt anno,reméljük így is lesz. Bár engem már annyira a nem érint mert találtam magamnak egy jó böngészőt, de azért majd ránézek a Dragonra is hisz mégis csak ez volt évekig a top böngészőm. Bár az elmúlt pár(4) verziót kicsit mintha összecsapták volna, a 4 hónapos frissítési ciklusról nem is beszélve.
-
Fiheman
csendes tag
A Comodo Chromium Secure és a Comodo Dragon egyelőre egymás mellett él majd ,aztán az idő eldönti.
A Dragon is jön a napokban, ígéret van arra is, hogy ezentúl gyakrabban frissülnek majd a böngészők (Ennél gyakrabban nem nehéz). Logikát ,hiába írták le miért adták ezt ki,ezt nem sokat látok benne,hogy minek kell 2 majdnem ugyanolyan böngésző. -
King Unique
titán
Most éppen 8.1 alatt vagyok és valóban a 33.1-es vezióban ahogy előbb rápróbáltam, már javították.
Bár azt nem értem, h mikor 1-2 napja néztem, akkor még be volt lassulva és ugye egyértelműen Dragon hibája, nem a rendszeré, illetve 33.1 is előbb kijött és auto update-tel fel is rakta vsz....
Indulásnál én is megfigyeltem, h egy ideje mintha kicsit lassabban nyitná meg, először teljes képernyőre rakja (fehér minden) és utána minimalizálja az adott mérethez, korábbról nem emlékszem ilyenre...Azért köszönöm a megerősítést.

-
blattida
nagyúr
Igen, pont ma jött ki a legfrissebb build: Comodo Dragon 33.1
LetöltésÚjdonságok:
- Comodo Media Downloader add-on.
- Dragon is based on 33.0.1750.152.
- Dragon loads pepper flash from Chrome Install Location or from own install location, if pepper flash folder is copied manually.Ismert hibák:
- Dragon imports data from IE during installation instead of importing from the default browser.
- Adoble Flash player compatibility issues.
- Dragon is not relaunched during manual update on limited account (Windows Vista).
- The Google page translation service does not work in Dragon.Azért már illene ezeket a régi és jól ismert hibákat végre javítani...
-
Krystal_s
addikt
Nálam pont ma frissített, lehet nálad is és azért omlott össze, mert nem jött neki össze rendesen. Volt már olyan nekem is, hogy az a manager, ami egy ideje a frissítés előtt lefut azt hiszem restart_helper, hibával elszállt és nem sikerült a frissítés, akkor külön kellett az új verziót "telepítenem" (portable-ben használom).
Igen 33.1.0.0 a legújabb. -
kispx
addikt
Lehet, hogy késő válasz, de SQLite Database Browserrel megnyitod a profil mappában található History nevű fájlt és az urls nevű táblát kiexportálod.
-
yossarian14
tag
Ha minden igaz dolgoznak a Flash-es problémán. Addig is közzétettek egy megoldást.
-
Krystal_s
addikt
Nem használom rendszeresen, de megnéztem, amit írtál és pl a Speedtest.net is valóban használhatatlanul lassú, olyan nehezen töltődik be. Más böngészőkkel nincs ilyen gond.
Közben szerettem volna az előzményeket törölni és nem tudom megnyitni a menüt sem, bal feslő sarokban a kis dragon ikonra kattintva nem reagál semmire. -
myke01
senior tag
Bocs , lejárt (réges-régen) a szerk.idő .
Ez most detto ugyanúgy néz ki ,mint a G. Chrome . Ez "csalás" !
Azt hittem sosem követik a Google "hülyeségét" , de sajnos igen .
Megváltozott a betűk megjelenítése is ;halványabbak lettek ,nem olyan kontrasztosak ,mint az előző verzióban . Ez nem tetszik benne. -
Fiheman
csendes tag
Sziasztok!
Én azért még nem temetném teljesen, ugyanis,én a legelső verziótól használom,és talán ti is emlékeztek rá, hogy volt már ilyen hogy kimaradtak verziószámok.Pontosabban a Dragon 4-es verziója után 6-os verzió jött 5 hónap és 13 nap múlva. És a 6-os és 8-os között is volt szünet. De utána az egyik leggyorsabban frissülő Chromium alapú böngésző lett ,mert mindig a stabil GC megjelenése után max.10 nap után jött az új Dragon. De a 29-es verziónál újra megcsúsztak. Azóta van újra verziószám különbség. Hivatalos források szerint csinálják még. Én is sajnálnám,mert jó böngésző( én szeretem). Viszont azt nem értem,ha esetleg nincs már rá keret ,mért nem mondják meg,hogy annyi. Ha tényleg anyagi dolog,akkor pedig nem értem, minek 2 böngészőt fejleszteni. Mért nem szavaztatják meg( mint eddig oly sok mást) ,hogy a 2 közül melyik maradjon, és azt csinálnák rendesen,mint eddig.
-
Ádámbátyám
csendes tag
Kíváncsi vagyok meddig "sunnyognak" a bejelentéssel
,hogy tovább nem fejlesztik a C. Dragon-t .
Nem tudom mekkora lehet a felhasználók tábora a világon (valószínű nem túl sok ) ; elképzelhető ,hogy ez az egyik indok a projekt leállítására (vagy legalábbis a szüneteltetésére) .Valaki esetleg bővebb információval nem rendelkezik a 'fentiekről' ?
-
-
myke01
senior tag
-
blattida
nagyúr
-
blattida
nagyúr
Én ilyen problémával nem találkoztam, három gépen is automatikusan frissült, viszont a privdog veszett mód lassította az oldalak betöltődését, elsősorban az ittenieket (magyar és európai, a tengerentúliakat annyira nem), ezért eltávolítottam a kutyust, nélküle sokkal jobb a tempó.
-
solgew
csendes tag
-
Black Plague
tag
Arra nem gondolsz hogy esetleg olyan hiba történt ami a teszteléseknél nem jött elő ????
Inkább frissítsenek akár naponta mintha úgy csinálnák mint egy pár cég hogy több hónapos akár évek óta meglévő hibákat sem javítanak ki...
Egyébként meg ha kikapcsolod az automatikus frissítést akkor TE döntöd el hogy frissítesz az új verzére vagy nem..De sokadik megoldásnak meg ott van hogy egyszerűen eltávolítod dragonból a bövítményt. -
Fiheman
csendes tag
Comodo Dragon 18.3.0.0
IMPROVED:
- Chromium core 18.0.1025.168.CHANGES:
- Yellow blocking page is not shown for web sites with low-validation SSL certificates. But "https" part of address is still painted in yellow color.
- Changing of themes is forbidden.FIXED:
- Fixed HSTS that was not working on web sites with low-validation SSL certificates.Itt látszik ,h nem engedélyezték benne az egyéni téma használatot! De mivel elég sokan kérték és felháborodtak miatta ,hamarosan(a következő verzióban ) újra aktív lesz ez az opció.
Addig is kitartás
-
Dragon: Noscripts, Adblock, X-notifier és Forecastfox, tehát semmi extra... Még skint sem használok, mert nem találtam olyan jót, amit hosszabb ideig elviselnék. Ha Chrome-ot használnék, talán egy két téma jobban festene, mint a Drahonban... Éppen ezért jó nekem ez az alap...

FX: Adblock Plus, No Script, Close n forget, Flagfox, Forecastfox, Ghostery, Lazarus, Vacuum Places Improved, Webmail notifier. Mondjuk sokaknak sztem ez sem sok add-on...

Az FX-et azért is újra kéne tennem, mert mióta leváltottam a Panda Cloud AV-t és Bitdefendert tettem fel, teljesen belassította az FX böngészési sebességét, valamelyik oldal be sem jön elsőre csak forog a betöltési kurzor... A Dragont a BD után pakoltam felm lehet ezért is ultragyors, de abszolút is az. Legalábbis nálam..
-
myke01
senior tag
Amióta a 17.1 verzió van ,nem vagyok eldőlve a "sárkánytól"
; valahogy "lassabb_akadozóbb "lett (nálam) ,mint a "nagytestvér" (Google Chrome) . Pedig azért szerettem ,mert gyorsabb ,letisztultabb volt a Chrome-nál .
Már többször újra-telepítettem teljesen nulláról (user profilt is töröltem+registry clean) , de nem változott semmi . Működik ,de nem olyan ,mint a 16-os chromium_motorral . Talán nem véletlen ,hogy a G.C. késlelteti a 17-es verzió kiadását ? -
Razim K.
tag
Amit speed dialnak említesz...ott vannak a lapok,az oldalak előképeivel.
-fogd meg....majd vidd ki a képernyő szélére és lám,testreszabható

...alul középtájt lehet visszalapozgatni....és folytatni a folyamatot a kövi kiválasztott oldal előképével.
...szintén alul jobb oldalt szövegként is ott vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt PH-n szerencsére nem talált követőt.
Nálam úgyis inkább biztonság (Secure DNS) miatt volt fenn a Dragon, de így, hogy x hónapja nem frissül, az is egyfajta biztonsági kockázatot jelent(het), ami miatt felejtős lett.

,hogy tovább nem fejlesztik a C. Dragon-t .
.

Nem értem h nem változott..

Vagy ha már Lastpass, akkor IceDragont...