Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nokia N9 - az első mohikán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
olivera88
veterán
Megjelent a Comodo Icedragon 19.0.1.
Újdonságok:
Social Media integration
- Ability to share a link via context menu
- COMODO Site inspector integration
- Ability to scan a link for malwares via context menu
- Updated Comodo Secure DNS IPsGondolom akkor sima is Dragon is frissülni fog hamarosan.
-
olivera88
veterán
Szinkronizálódott a véletlen a Dragonom a Chromeval, és téma is megváltozott a Dragonon. Aztán storebol felraktam az alap Chrome témát Dragonra és ilyen kifakult szinűek lettek a fülek.

Hogy lehet visszaállítani a normális színűre?
-
myke01
senior tag
Még semmi info a 29-es verzióra való frissítés ügyében ?
-
myke01
senior tag
Csak nekem frissül a Dragon a 28.1.0.0 verzióról ,vagy másnak sem ?
Updates : Disable automatic updates (tehát nem tiltottam le
) -
myke01
senior tag
válasz
blattida
üzenetére
Most már legális az IDM-em
,de szerintem bugos az IDM Integration Module bővítmény chromium alatt. FF alatt tökéletesen működik minden , de G. Chrome és C. Dragon alatt problémás a jobb gombos menübe épülő "Download with IDM" funkció.
Pl.: kijelölt data.hu-s linkeknél hiába kattintok a kis szimbólumra ("zöld nyíl") ,vagy a jobb klikk "Download with IDM"-re ,nem történik semmi .Hozzáteszem ,hogy data premium előfizetésem van ,természetesen az IDM-ben a webhely-bejelentkezéseknél login és pass beírva.
Viszont ,ha a mellékelt képen látható pirossal jelölt opciót ki- vagy bekapcsolom (teljesen mindegy milyen állásba teszem) ,akkor működik ,de csak kizárólag akkor ,ha a pipát kiveszem vagy bejelölöm. Viszont ,ha ráfrissítek az aktuális weboldalra ,ahol a letöltendő linkek vannak ,akkor már megint nem műxik, csak ha a "fenti ceremóniát" végigcsinálom (pipa ki vagy be)
. Ki érti ezt ? -
myke01
senior tag
Miért nem tud beépülni az IDM a Comodo Dragonba ?
Egyszóval ,hiányzik az IDM Integration Module 6.17.6 .... A G. Chrome-ba beépült ,de a C.D.-ba nem hajlandó. Dragont már többször újradobtam,de semmi változás .... -
myke01
senior tag
válasz
blattida
üzenetére
Nálam még most sem frissült a három gép közül egyiken sem, pedig nincs letiltva az "automatic update".
Verzió: 27.1.0.0
A Comodo Dragon naprakész.
Comodo Dragon
© 2009-2012, Comodo Security Solutions, Inc
A Comodo Dragon a Chromium nyílt forráskódú projektnek és további nyílt forráskódú szoftvereknek köszönhetően jött létre.
Based on Chromium 27.0.1453.110. -
blattida
nagyúr
Én ilyen problémával nem találkoztam, három gépen is automatikusan frissült, viszont a privdog veszett mód lassította az oldalak betöltődését, elsősorban az ittenieket (magyar és európai, a tengerentúliakat annyira nem), ezért eltávolítottam a kutyust, nélküle sokkal jobb a tempó.
-
blattida
nagyúr
Már elérhető a Comodo Dragon 27.2
Változások:
- Dragon is based on Chromium 27.0.1453.116.
- Dragon includes PrivDog extension.Egy kis Privdog (a PrivAlert helyett) leírás Melihtől:
This is an important step in protecting users from a new threat vector that we all overlook...
Advertising....
When you type www.cnn.com you are NOT going to that site....you are inviting that website to your computer.
but what happens is these sites bring their "uninvited guests" (advertisers) along with them when they come to your computer...
You didn't bargain or asked for these uninvited guests....but thats how these sites make money.....
Its not fair on users to have to endure these uninvited guests....(just like you don't want uninvited guests gate crashing your birthday party)..
But then again these websites need money and we need to protect their income...
These ads might have malware...use up your CPU (flash ads etc)....slow your computer cos sites are making calls to other sites and they don't respond in a timely manner and so on.......
this is why Adblockers work for consumers but doesnt' for websites...
thats where PrivDog comes in....Patent Pending (MANY).....
It makes sure all the ads are clean, will not take up cpu power and all loaded from one source and after your main page is loaded...
So consumers can have a much faster internet browsing experience, much secure sessions while preserving the ecosystem.
So its a product that is win-win for everyone! -
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Az icedragon -hoz ha letöltök bármilyen témát és alkalmazom a könyvjelző eszköztár szürke színű marad, nem változik a téma színére. Van rá megoldás, hogy az könyvjelző eszköztár is "felvegye" a téma színét?
Előre is köszönöm a segítséget! -
t72killer
titán
-
Fiheman
csendes tag
Megjelent a Comodo Dragon 26.2.2.0
Fixed:
- Dragon crashes when clearing history at exit.
- Improved compatibility with Chrome extensions (e.g. Speed Dial 2). -
myke01
senior tag
Miért van az ,hogy a "nagy testvér" (Google Chrome) mostanában rendre "elveri" a peacekeeper teszteken a Comodo Dragont? Hacsak 80-100 ponttal is (legalábbis nálam az én konfigomon),de mindig a Chrome a nyerő
. 'Régebben' (1-2 hónapja) ez nem így volt ,akkor a C. Dragon vitte a pálmát a peacekeeper teszten. Elméletileg most is a "sárkánynak" kellene lenni a nyerőnek,mivel rendesen ki van gyomlálva belőle a sok "chrome-os" felesleges összetevő ; de lehet ,hogy elszúrtak valamit a programozók a Comodonál?!(Ha van időtök ilyesmire,mérjetek rá ti is legyetek oly szívesek
a Chromeban és a C. Dragonban futtatott peacekeeper teszten.) (Mindkettő a legfrissebb verzió -a chrome is ,és a dragon is- ,és mindkettőben ugyanazok a kiegészítők futnak nálam. Tehát elméletileg tök egyforma a két böngésző "szolgáltatás-felhozatala"
. ) -
Fiheman
csendes tag
Megjelent a Comodo Dragon 26.1.3.0
New:
- Dragon is based on Chromium 26.0.1410.64.Fixed:
- Controls in embedded Flash Player videos were not responding. -
_SZECSKA_
csendes tag
válasz
t72killer
üzenetére
Én a HOSTS-al blokkolom a reklámokat. Böngészőn kívül is blokkol. http://winhelp2002.mvps.org
-
t72killer
titán
Ez a flash vajon jó dragonhoz?(Adobe, közvetlen letöltős exe)
-
Fiheman
csendes tag
Sajnos ez a 11.6.xx flash player nem jó épül be a chromium alapú böngészőkbe(Dragon, Iron stb...) Mindbe vannak oldalak amiket nem jelenít meg jól. Kívétel a Chrome a Pepper flash miatt és CoolNovo amibe egy régebbi 11.5 flash plugin van beépítve. Reméljük az Adobe hamarosan javítja a hibát és minden jó lesz.
-
J.C.G.
aktív tag
Tegnap frissítettem a Comodo Dragon 26.0.2.0-re. Azóta bizonyos oldalakon nem, vagy hibásan működik a youtube. pl. wordpress; egyáltalán nem tudom elindítani a videót. face; nem tudom kitenni teljes képernyőre.
Más is tapasztalta, vagy csak nálam van valami gubanc? win7 32bit -
t72killer
titán
Ez gyors reakció volt. Ráadásul főverziót léptek.
-
Fiheman
csendes tag
Megjelent a Comodo Dragon 26.0.2.0
New:
- Dragon is based on Chromium 26.0.1410.43.
- Master password feature.Master password feature overview
Dragon can save user names and passwords that you use to access online web services. If you share your computer with anyone it may be reasonable to use a master password. By setting a Master Password, anyone using your profile will be prompted to enter the master password when access to your stored passwords is needed.
LIMITATION:
You can't use master password and passwords sync simultaneously.In order to enable master password follow these steps:
1. Open Dragon settings (dragon://settings/).
2. Click "Show advanced settings".
3. Find "Enable a master password" checkbox and check it.
You will be required to set up your master password. After this you will be able to view or autofill your passwords only once you enter the master password.A Flash problémát is megoldották
-
-
t72killer
titán
Érdekes, blokkoltam a javascriptet és aktiváltam az adblockot, de a PH! fórum háttérben futó samsung hirdetése ha láthatatlanul is, de jelen van, és kattintani lehet rá ITT. Érdekes módon más fórumoldalakon nem aktív a háttérreklám.
-
t72killer
titán
Most vettem észre: a google kipucolta az Adblock plus-t a chrome store-ból. Elég gusztustalan lépés, bár számíthattunk rá egy olyan cég részéről, aki a hirdetésekből él. No mind1, marad a közvetlen letöltés a plugin szerzőjétől
Ha ezt is blokkolják, akkor áttérek icedragonra. -
Fiheman
csendes tag
A problémát az Adobe Flash player plugin okozza. Az általad leírt gonddal mások is találkoztak,és comodo dragon hivatalos forumán írták,hogy kipróbálták a dragont Pepper Flash-sel( ezt a flash-t a google a Adobe Flashplayerből csinálja chrome-ba,mint saját beépített flashplayer) és megoldotta gondot, minden szépen és jól látszik. Ha találok jó leírást róla,hogy milyen módom lehet chromiumba betenni,akkor azt megírom.
-
blattida
nagyúr
Megjelent a 25.1-es CD.
Változások:
- Dragon is based on Chromium 25.0.1364.152.
- Improved clear on exit feature. Now you can configure what browsing data should be deleted.Javítások:
- "Class not registered" error when launching Dragon form Windows 8 taskbar.
- Extension button was sometimes not visible on the first launch. -
olivera88
veterán
-
t72killer
titán
Frissült a chrome (25.0.1364.152), egy adag biztonsági frissítéssel. Illene a sárkánnyal is utánuk menni (+a fentebb leírt bugot is javítani).
-
olivera88
veterán
Tegnap telepítettem a Faronics Deep freezet, és nyilván azért nem működik. Kikapcsolni se tudom ezt a fagyasztást
Mert nincs hol. 
-
olivera88
veterán
Másnál se működik a virtuális mód Dragonba? Bekapcsolom, bezáródik a böngésző és nem történik semmi, próbáltam többször is és nem megy

-
Furious
tag
Sziasztok !
Találkozott már valaki hasonló szövegeltorzulási problémával a frissítés óta , mint ami a bal alsó sarokban is látható ?
Nekem ez a 25.2 óta van , és csak Flash alapú játékoknál , de ott sem mindenhol , leginkább a sima szövegnél. Valami ötlet , hogy mi lehet a probléma ?
-
t72killer
titán
Végre frissültünk: Dragon 25.2, Ill Icedragon 19.0.1
-
t72killer
titán
A NotScripts-pluginnek van értelme Adblock plus és javascript-blokkolás mellett?
-
Sziasztok!
Mikor érkezik a 19-es IceDragon, mert már türelmetlenül várom? Lesz-e benne új extra feature?
Köszi!

-
-
t72killer
titán
válasz
Black Plague
üzenetére
Tetszik, ha jól látom, openWRT routerre is tehető, így már a gép előtt megfogható a szutyok.
-
Black Plague
tag
-
t72killer
titán
Időközben a párommal együtt belaktuk az aktuális Dragon verziót, az Operát váltotta. Mindketten elégedettek vagyunk vele, az Adblock+ szépen szűr és nincsenek meg benne az IE illetve az Opera hülyeségei (IE-ben nem tudtam hotmailről csatolmányt menteni, az Opera meg meghülyült, ha session közben 1 pillanatra megszakadt a net)
A secure DNS-t is bekapcsoltam - igaz, csak a Dragonra.
-
t72killer
titán
Azt tudja valaki, hogy az iframe-eket (inline
frame) hogy lehet blokkolni? Nem csak
elbújtatni, de már a letöltődésüket is
megakadályozni. Az adblock csak egy
részükből szedi ki a hirdetést, a váz pedig
mindig megmarad - legalábbis a hírlistán. -
kispx
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
"JÓL MŰKÖDŐ adblock/scriptblock megoldás, ahol a hirdetéseket eleve nem húzza le a netről a gép. (lassú netem van)"
Erre én a privoxyt javaslom. Egy egy proxy, emiatt bármelyik böngészővel együtt működik. Különálló program, és nem egy javascriptes plugin, ami lassíthatja a böngészést.
-
t72killer
titán
Üdv mindenkinek! Mivel hőn szeretett Operám sokszor kileheli a lelkét/nem engedelmeskedik, új böngészőre vadászom, és megakadt a szemem a Dragon/IceDragon pároson. Illetve gondolkozom még, hogy hagyom az alap IE10-et. (win8 rendszerről van szó)
Melyiket szeressem?
Kritériumok:
#1: biztonság, stabilitás
#2: sebesség, kompatibilitás mindenféle weboldallal
#3: JÓL MŰKÖDŐ adblock/scriptblock megoldás, ahol a hirdetéseket eleve nem húzza le a netről a gép. (lassú netem van) -
Black Plague
tag
hogy nem zarja be az utolso lap az egesz bongeszot.
Hmm igazat írtál ízlések és pofonok..Én jobban szeretem ha egy böngészőrőltudom, hogy MIT NEM CSINÁL..és a Dragonról meg az Srware iron ról tudom..
PL
Chrome vs IronComodo Dragon Security:
Has privacy enhancements that surpass those in Chromium's technology
Has Domain Validation technology that identifies and segregates superior SSL certificates from inferior ones
Stops cookies and other Web spies
Prevents all Browser download tracking to ensure your privacyCoolnovo Feature
Currently, CoolNovo has 5 extra features:Double click tab to close page.
Mouse Gestures.
Super drag.
IE tab.
Download tools supported in context menu.Azért azt hiszem van kicsi különbség hogy melyik cég mit is tart fontosnak egy böngészőben nem ????
-
M3oH
addikt
válasz
Black Plague
üzenetére
Izlesek es pofonok
Sztem is a legjobb chrome alapu bongeszo a Coolnovo. A plusz funkciokrol meg annyit, hogy vki kihasznalja, vki nem, de sokkal tobb minden beallithato igy. En nekem a legfontosabb opcioja, hogy nem zarja be az utolso lap az egesz bongeszot. Nalam ez a chrome legertelmetlenebb es idegesitobb featureje... -
myke01
senior tag
válasz
Black Plague
üzenetére
Hasonló érzésem volt a CoolNovo-val kapcsolatban,minek belezsúfolni ennyi funkciót??? Ezért van a Chrome webáruház
...,hogy én válogassam össze a nekem tetsző funkciókat.
Amikor megláttam a beállítópanelt ,el is ment a kedvem ez egésztől. -
Black Plague
tag
Nos ÉN kipróbáltam a böngészőt..
DE Maradt a Dragon...Kicsit olyan érzésem van mint amikor sokat akart a szarka de nem bírta a farka..
Sok dolog van benne..Pl nem értem hogy egy tök átlátható Chromium alapnál miért kell ennyi beállítást belezsufolni plusz az ablak jobb alsó sarkába is belerakni egy beállító abalakot ..Igaz kikapcsolható de olyan " gagyi" érzése van ettöl az embernek...Nem beszélve a külön search ablaktól....
-
RobCat
csendes tag
Hi!
Teszteltem több böngit és mindig kerestem, melyik a legjobb...illetve a gyors és megbízható...
FF mániás voltam a 2-es verzió óta, majd Chrome alapú, ...
IceDragon ...jó, de lassú, mint az FF, ami anno a leggyorsabb volt.
SWIron...marha gyors, de még mindig nem a legjobb!
Comodo Dragon....az SWIron böngivel azonos, de annyira igyekszik tiltani mindent, hogy kilőve....megjegyzem mindegyik jó!
A véletlen volt, hogy a CoolNovo böngire ráakadtam. Ez lever jelenkleg minden böngit!
Ultra gyors és a tab funkciói rohadt jók! IE módban is megy chromium gyorsasággal.Ez a böngi ötvözi az IceDragon és az SWIron tulajdonságait, plussz egyéb extrák, ami az előző kettőben nincs benne......ja és gyorsabb!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 10105F processzor
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vetélytárs már frissített 29-esre....

(költői kérdés is lehet..)
. Ki érti ezt ?
.
Egyszóval ,hiányzik az IDM Integration Module 6.17.6 .... A G. Chrome-ba beépült ,de a C.D.-ba nem hajlandó. Dragont már többször újradobtam,de semmi változás ....
. 'Régebben' (1-2 hónapja) ez nem így volt ,akkor a C. Dragon vitte a pálmát a peacekeeper teszten. Elméletileg most is a "sárkánynak" kellene lenni a nyerőnek,mivel rendesen ki van gyomlálva belőle a sok "chrome-os" felesleges összetevő ; de lehet ,hogy elszúrtak valamit a programozók a Comodonál?!

; az már lassan nem ural semmit