Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
üzenetére
hát nem értek ehez az az igazság. nekem csak az számít, hogy melyik a legbiztonságosabb böngésző. blattida azt mondta a dragon az. de aztán láttam ezt a 750 hibát, vagy valami hasonló nagy szám volt, amit a 8-as verzióban javítottak és gondoltam akkor lecserélem a dragont, mert így már lehet, hogy nem biztonságosabb, mint a google chrome. de most ezzel, hogy a dragon is, meg a google chrome is 8-as verzió így már megint a dragon a jobb nem? tényleg nem nagyon értek ehez, hogy most akkor melyiket kéne használni

blattida amikor rámentem a check for updatesre, akkor nekem ezt írta ki, hogy there are no updates available
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest