Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

válasz #27441408 #125 üzenetére

Én vagyok a ...hogy mindig válaszolok, de mazohísta vagyok ;] ;]
    Egyszerüen megint butaságot írtál, mert az nyilvánvaló hogy a KLÓNOK készítöi MINDIG késöbb tudják a saját verziójukat megcsinálni mint az aki az eredeti verziót csinálják, ez adódik természetesen abból, hogy a GOGGLE fejleszti a böngészöjét
    Akkor ugye felvetödik a kérdés, hogy miért is jó ha valaki KLÓNT csinál?????
    ha elolvastad aZ IRON és a GOGGLE közötti különbségeket akkor máris tudod a válaszokat...

A Klónok készítöi a saját arcukra formálják az eredeti szoftvert..Itt jelen esetben kivették azokat a szerintük biztonsági kockázatokat jelentö dolgokat amiket a GOGGLÉ ék majd csak az 5-ös verzében fognak kivenni..Több szem többet lát..kinek mi a fontos úgy alakítja át a bömgészöt..Azt mivel ez egy nyílt forráskodú szoftver / Open Source / ha jól tudom akkor a feltételeknek megfelelöen azt csinál vele amit akar....
    Néha néha bizony elöfordul, hogy a KLÓN jobban sikerül mint az eredeti

PL ha van idöd nézzd meg milyen IE alapu böngésuöket csináltak, sé meglepödsz hogy a klonok mennyivel jobbak mint az eredeti IE..

De Vissza ide a DRAGONRA és az IRON ra ha kijön az 5-ös GOGGLE biztosra veszem, hogy a KLÓNÓK is ugyanolyan jók lesznek , mert ugye sokkal könnyebb egy kész szoftverben a hibákat kijavítani....

ITT is amíg a GOGGLE pl automatikusan telepítette a Google updatert azt ha nem veszed észre és nem tiltod le az automatikus indításokból akkor bizony a háttérben szépen dolgozik a megkérdezésed nélkül..Nos az ilyen folgok hiányoznak a két fentebb említett progiból..ez csak egy példa volt ami a KLÓNOK - ban nincs benne....

Új hozzászólás Aktív témák