Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
üzenetére
Én vagyok a ...hogy mindig válaszolok, de mazohísta vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyszerüen megint butaságot írtál, mert az nyilvánvaló hogy a KLÓNOK készítöi MINDIG késöbb tudják a saját verziójukat megcsinálni mint az aki az eredeti verziót csinálják, ez adódik természetesen abból, hogy a GOGGLE fejleszti a böngészöjét
Akkor ugye felvetödik a kérdés, hogy miért is jó ha valaki KLÓNT csinál?????
ha elolvastad aZ IRON és a GOGGLE közötti különbségeket akkor máris tudod a válaszokat...A Klónok készítöi a saját arcukra formálják az eredeti szoftvert..Itt jelen esetben kivették azokat a szerintük biztonsági kockázatokat jelentö dolgokat amiket a GOGGLÉ ék majd csak az 5-ös verzében fognak kivenni..Több szem többet lát..kinek mi a fontos úgy alakítja át a bömgészöt..Azt mivel ez egy nyílt forráskodú szoftver / Open Source / ha jól tudom akkor a feltételeknek megfelelöen azt csinál vele amit akar....
Néha néha bizony elöfordul, hogy a KLÓN jobban sikerül mint az eredetiPL ha van idöd nézzd meg milyen IE alapu böngésuöket csináltak, sé meglepödsz hogy a klonok mennyivel jobbak mint az eredeti IE..
De Vissza ide a DRAGONRA és az IRON ra ha kijön az 5-ös GOGGLE biztosra veszem, hogy a KLÓNÓK is ugyanolyan jók lesznek , mert ugye sokkal könnyebb egy kész szoftverben a hibákat kijavítani....
ITT is amíg a GOGGLE pl automatikusan telepítette a Google updatert azt ha nem veszed észre és nem tiltod le az automatikus indításokból akkor bizony a háttérben szépen dolgozik a megkérdezésed nélkül..Nos az ilyen folgok hiányoznak a két fentebb említett progiból..ez csak egy példa volt ami a KLÓNOK - ban nincs benne....
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest