Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

válasz #27441408 #121 üzenetére

AZ LP nél valamit rosszul csinálsz mert minden tökéletesen müködik még így a Bétánál is..

mit várok egy Comodo Bétától ????
    Már azt hiszem leírtam, de leírom mégegyszer mert úgy látom megint nem figyelmesen olvastál...
    Tehát Miért is kell olyan dolgokat kivenni a DRAGONBÓL ami ALAPBÓL BENNE VAN az alapként felhasznált verzióban ???? ;] ;] ;]

Vagy is még egyszerübben :

A DRAGON mostani kiadása ugye tudvalevö hogy a 4-es alapjaira készült , tehát nem volt "sok" dolguk a Comodos srácoknak / gondolom én / mint annyi hogy a saját képükre formálják a DRAGONT..
    Szerintem mit kelett volna csinálniuk ????
    A 4-es alap változatába a saját dolgaikat beleintegrálni, és CSAK azokat a dolgokat kivenni amit már az elözö verzióból is kivettek...
    Ennyi és akkor megmaradt volna / szerintem / minden ami JÓ a CHROME ban és még tettek is volna hozzá valamit....
    Így most megint jön majd szerintem még vagy 2 béta amíg kiforr ez az uj verzió és addigra már meg is fog jelenni a 6-os is

Szerintem ennyi erövel akár az 5-ös bétára is támaszkodhattak volna , akkor ésszerübb lett volna egy béta kiadása, és amikor a fix 5-ös megjelenik akkor pár hét késéssel Ök is kiadhatták volna az ö DRAGONJUKAT....

De mivel Én csak egy felhasználó vagyoik így csak a véleményemet tudom leírni a DRAgONNAl kapcsolatban ami Változott mert jobb lett mint az elözö de még mindig
    maradt az emberben hiányérzet..
    Metr azt gondolom hogy itt volt egy nagy ziccer amit a DRAGONNAl belöhettek volna és most úgy érzem min ha kihagyták volna a 100% os helyzetet ezzel a bétával..

Új hozzászólás Aktív témák