Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
üzenetére
AZ LP nél valamit rosszul csinálsz mert minden tökéletesen müködik még így a Bétánál is..
mit várok egy Comodo Bétától ????
Már azt hiszem leírtam, de leírom mégegyszer mert úgy látom megint nem figyelmesen olvastál...
Tehát Miért is kell olyan dolgokat kivenni a DRAGONBÓL ami ALAPBÓL BENNE VAN az alapként felhasznált verzióban ????
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy is még egyszerübben :
A DRAGON mostani kiadása ugye tudvalevö hogy a 4-es alapjaira készült , tehát nem volt "sok" dolguk a Comodos srácoknak / gondolom én / mint annyi hogy a saját képükre formálják a DRAGONT..
Szerintem mit kelett volna csinálniuk ????
A 4-es alap változatába a saját dolgaikat beleintegrálni, és CSAK azokat a dolgokat kivenni amit már az elözö verzióból is kivettek...
Ennyi és akkor megmaradt volna / szerintem / minden ami JÓ a CHROME ban és még tettek is volna hozzá valamit....
Így most megint jön majd szerintem még vagy 2 béta amíg kiforr ez az uj verzió és addigra már meg is fog jelenni a 6-os isSzerintem ennyi erövel akár az 5-ös bétára is támaszkodhattak volna , akkor ésszerübb lett volna egy béta kiadása, és amikor a fix 5-ös megjelenik akkor pár hét késéssel Ök is kiadhatták volna az ö DRAGONJUKAT....
De mivel Én csak egy felhasználó vagyoik így csak a véleményemet tudom leírni a DRAgONNAl kapcsolatban ami Változott mert jobb lett mint az elözö de még mindig
maradt az emberben hiányérzet..
Metr azt gondolom hogy itt volt egy nagy ziccer amit a DRAGONNAl belöhettek volna és most úgy érzem min ha kihagyták volna a 100% os helyzetet ezzel a bétával..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest