Új hozzászólás Aktív témák
-
Bassman
csendes tag
válasz Bithunter #664 üzenetére
Nekünk is szándékunkban áll, hogy egy leírást közöljünk a newcomer.hu-n, amint megjelenik a játék. Magyarul is, angolul is és természetesen a legújabb dolgok figyelembevételével.
Az új pénzkezelés sajnos mégsem lesz megcsinálva és az egyik teszternél széthullott a játék a 80 százalékánál. Ez nem jó hír, bár betudható a VICE-nak. Még a végén kiderül, hogy nincs egyetlen emulátor sem, amin biztonságosan futna a játék. Pedig a HD verzió nagyon pöpec.
-
-
Thulcandra
senior tag
válasz Bithunter #325 üzenetére
Öhh, hát nem ebayezek sajnos... Nagyon szomorú, hogy senki nem gyárt commodore gépekhez cuccot, pedig szerintem lenne rá kereslet... Gondolom olyan floppy lemezeket se lehet már kapni amiket a commodore floppymeghajtók tudtak kezelni...
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Freddy TNT
őstag
válasz Bithunter #60 üzenetére
Hát igen ez így van (kivéve a c= abban nem vagyok biztos) csakhogy á betűn kívül nem sikerült még mást előcsalogatnom. (kivétel az ó-t, mert mérgemben kicsit csapkodtam a billentyűzetet,aztán csak beadta az ó-t is a tab+o+ valami az o környékén kombinációval. Azóta sem sikerült előcsalogatni
Egyéb tippet esetleg ? Talán egy másik emulátorral ?
Jah, és akkor még nem szóltam az összes többi ékezetről....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest