Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitmad
aktív tag
-
Káté79
újonc
Köszi a választ... Sajnos nem... olyasmire emlékszem, mintha a páciens testén belül a beteg sejtek ellen kellett volna küzdeni... közben az EKG folyamatosan látszott egy kis ablakban... egy másikban meg az a tumor vagy mi... valami csúnyaság... legalább a zenéjére rálelnék, de eddig amiket hallgattam youtube-on c-64 zenéket, nem sikerült rálelnem.
mindenesetre köszönöm... erről a játékról, amit írtál sem tudtam semmit, azt sem tudtam eddig, hogy van ilyen is...
-
Akarom mondani 6526-os chippek.
Meglehetősen furcsa hogy utánanéztem a hirdetéseknek és mindenhol ilyen 10-20-30 ezrekért mennek a c64-ek. A poén az hogy kb 8-10 éve még nem kellett senkinek. Nekem is volt 4-5db és céltáblának használtam őket annyira nem volt értékük. Mentek elektronikai hulladéknak. Szó szerint száz forintokért voltak kaphatóak a helyi lomis piacon. Jól megváltozott a világ.
Minden kuka mellett volt egy vagy kettő. Most meg valahogy visszatért a retró kedv és látszólag nagy piaca van. Helyi lomtalanításból van mindkettő ami nekem van azaz már csak egy, meg a monitorja is. Szóval lehet hogy jobban odafigyelek majd miket dobnak ki, és így a fölösleges darabok eladásából összejöhet majd több jobb állapotú hozzávaló joy, kártyák..stb. -
Igen így már látom (bár a link elejét ki kellett szednem mert nem volt teljesen jó).
6525-ös hiányzik. Furcsa hogy ennél meg kivehetőek a chippek, totál random módon vannak ezek az alaplapok hogy melyiknél mi a kivehető. Meg a képen lévőnél is hiányzik egy chip ami nekem meg benne van legalul foglalatos kicsi.
Kukáztatok még pár ilyen c64-et, aztán átrakom belőlük.
kriszpontaz
Köszi! -
Be is vagyunk rá zsongva egy páran, nem is kicsit!
Kérdés persze, hogy milyen lesz a billentyűzete, mennyire eredeti érzetű.
Igazság szerint én már egy egyszerű, de autentikus érzetű, USB-s C64 billentyűzetnek is örülnék -- mivel maga a Commodore remekül működik, ha éppen arra vágyom.

MaCS
-
bitmad
aktív tag
-
dsg012
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- HBO Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Ingatlanos topic!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest