- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
19ati93
senior tag
F1 2018 nem rég volt ingyen osztogatva Humble-n. Van egy fölös key-em ha érdekel hozzá.
Amúgy 2020 jobb mint a 19 hangban és irányítás/vezethetőségben meg végképp. 20-ban sokkal többen multiznak, na meg ha főleg a MyTeam érdekel akkor egyértelmű hogy a 20-as játékot vedd. 19-ben csak sima career van.
-
19ati93
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #239 üzenetére
Mivel csak ott játszható így igen.
-
19ati93
senior tag
F1 2020 Schumacher Edition már játszható steamen!
-
19ati93
senior tag
-
19ati93
senior tag
2020 "trailer" és info a játékról.
-
19ati93
senior tag
Élsimítás kb a játékban nem létezik mert a TAA olyan gagyi hogy tiszta recés minden. Főleg a kerekek szélén látható ez ha közel mész az előtted haladóhoz, engem speciel eléggé zavar főleg 1080p-ben.. kivétel 4K-ban, ott oké.. és amúgy kb semmit nem nyer vele az ember ha kinyomja. (fps ügyileg)
2060-om Ultra High preseten 4K-ban 64fps-t tud átlagban.
Highon meg 90, szóval nem vészes egyáltalán, szerintem. RAM viszont ahogy mondtam 8GB+ volt mindig; 9-10 közt. -
19ati93
senior tag
Elég az F1 játéknak 8GB 1080p-n. Mindegy a monitorod Hz száma stb, más kérdés hogy sok újabb játéknak már kezd kevés lenni a 8GB. Pl egy ilyen újabb játék az Red Dead 2 is. Simán használ 9-10GB fölött akár úgy hogy háttérben épp nem megy szinte semmi.
1660 superral még szerintem elboldogulna gond nélkül. De te tudod mire van keret, meg mit szeretnél végül.
-
19ati93
senior tag
Én 2060-al játszom, 170-180 fps highon. Lekell venned szerintem mediumig hogy meglegyen a 140 és környéke. Highon ilyen 100-110 körül tudhat.
Itt egy video: 1080p high a 2. tesztje.https://www.youtube.com/watch?v=3giSuvNaF0k
-
19ati93
senior tag
Én 144hz-en játszom tavaly óta. Előtte 60hz-es monitorom volt.
Először nem tűnt óriási változásnak csak annyi hogy sokkal "folyamatosabb" lett minden, de azért egyből feltűnt a változás.
Viszont eltelt 1-2 nap és mondom kipróbálom milyen már 60-on..hát ehhBorzasztó volt, kb mintha slow mo lett volna az egész meg olyan totál darabosnak tűnt 144-hez képest. Mai napig néha egy-két játékban visszarakom 60-ra kiváncsiságból hogy hogyan mutat, és nem valami jó.
F1-nél sokat számít szerintem mivel ez is egy gyors mozgású játék és érezni a különbséget elég durván, és aztán tényleg nincs visszaút, szemed ki esik 60-on.
Kanyarokat venni könnyebb is valamivel, illetve korrigálni is, egyszerűen olyan érzés mintha jobban az autó a kezed irányítása alatt lenne.G/Freesyncel meg perfekt semmi tearing.
-
-
19ati93
senior tag
-
-
19ati93
senior tag
mostanában ezt a hibát dobálja multiban mikor haverommal játszanánk (én vagyok a host, vagy ő mindegy akkor is elöfordul fél órán belül kb mindig):
ötlet valami fixre? netem nem megy el pedig -
19ati93
senior tag
válasz
Csoeri79 #101 üzenetére
Második szezonban vagyok én is, eddig asszem 3 versenyen volt eső. Abból is kettőn felszáradt a vége felé a pálya. Egy volt az ami végig totál esős futam volt, többi mind száraz.
Néha néha eseget időmérőkön vagy edzéseken, de amúgy semmi extrém. Ritkának mondanám.
SC-t én se láttam még careerbe sose, VSC-t is nagyon elvétve. Ez egy bug vagy mi mert mások is pananszkodnak + más gamemodeokban nálam tökéletesen müködik és van SC/VSC. Legyen az Online játék, offline championship mode vagy quick race.Nekem a fő problémám hogy hiába upgradelem a McLarenemet állandóan az AI is fejleszti az ő autóját, de mintha gyorsabban tenné azt, szóval most így a második szezonban még a random TOP 5-re sincs sok esélyem.
Első szezonban sikerült összeszedni 1 győzelmet meg 2-3 dobogót. És 3 vagy 4 pole-t ami meglepett, viszont az a baj hogy néha időmérőn tök lassú az AI.Második szezonban egy db 5. hely ami a legjobbam egyenlőre. Kicsit szenvedős, utolsó 3-ban van az autó is performance chart szerint.
-
19ati93
senior tag
Nekem első szezon felénél dobott a gép egy Gasly -> Ricciardo cserét.
Örültem is neki. Végre Max és Daniel megint RB-ben..
Az öröm kb fél évig tartott mert a második szezonban totál random volt minden átigazolás.
Stroll Ferrariban, Ricciardo és Leclerc a Haas-ban. Grosjean Racing Point
Meg még volt pár de már nem emlékszem.Stroll pódiumra se képes a Ferrarival.
-
19ati93
senior tag
Egyre jobban bejön az F2.
Főleg hogy most kijött a 2019-es szezon.
-
19ati93
senior tag
válasz
Attila.85 #93 üzenetére
Mentem jó pár versenyt főleg Sochiban az új patch óta. Nem vettem észre különős változást AI téren.
Red Bullal és Ferrarival is nyertem a Sochis futamokat simán. Ferrarival kb 20 sec-cel, ami eléggé laza volt, RB-vel már jóval nehezebb dolgom volt. Mondjuk a Ferrarisnál aznap mentem egy csomó TT-t ugyanezen a pályán. Futamokon AI 93%-os volt. Időmérők szorosak voltak, viszont csak 1 shot quali volt és hibáztam is piciket lehet ezért volt "szoros".
F2-es mezőnnyel se láttam változás AI téren.
-
19ati93
senior tag
Ja és közben megjött az új patch a 2019-es F2 szezonnal
-
19ati93
senior tag
F1 eSports (Dani is szerepel benne bőven)
[link] -
19ati93
senior tag
Szép kis bünti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest