Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ataxia
tag
Hűha
Akkor marad a 60 hz egyelőre.
Az a helyzet , hogy be vagyok korlátozva a jelenlegi 3770k + 8gb ram miatt is.
Ehhez a konfighoz ha a procit meg is oc-zom max a 1660 super lehet amit még kihajt ahogy en gondolom.
Ram fogyasztás 1080p 144hz esetében ugyanúgy megáll 8 gb alatt vagy itt már többet kér?
Ram -
bali777
aktív tag
-
bali777
aktív tag
Nem rossz

Nekem még a legújabb frissítéssel is csinál csodákat a Ranked versenyeken.
Olasz nagydíj, első és második kanyarban rommá törték magukat páran, teljesen eltorlaszolva az utat. Levágom a kanyart, 10 mp bünti azonnal. Ezzel el is rontotta a heti futamos versenyem, mert 3. helyett 6. lettem
(Ez mondjuk nem Ranked verseny, hanem weekly event)Másik futam: megyen a pályán az egyenesben, előttem valaki kisodródik, a sóderben szerencsétlenkedik, elmegyek mellette: illegális előzés, adjam vissza a helyet

Másik szitu: sárga zászló, valaki a falban, elhaladok mellette: 5 mp büntetés sárga zászlós előzés alatt
De párszor van olyan is, h valamelyik nagytudású hátulról megforgat, a másik belém csapódik, erre akadályozásért én kapok időbüntetést. Azt nem bünteti, mikor elmegyek mellette az egyenesben, a barom meg rámhúz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,elhatároztam,hogy idén nem veszem meg,de ez a MyTeam dolog megfogott