- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
1. mert bugos a játék
2. mert bugos a játék
3. mindig is különbség volt TT-ben az autók teljesítménye között, nekem ebben az idei játékban pl a Red Bull fekszik a legjobban, azzal jobb köridőket tudok mint a Mercivel... online természetesen azonos fizikával rendelkezik minden autó -
Motion_Blur
félisten
Érdekes módon én a Red Bull-al tudom hozni azt az idő amit a Mercivel, sőt 1-2 tizeddel jobb is vagyok
ebben körben még maradt bő 3 tized, de ennyi.Mercit nem tudom kiautózni

-
Motion_Blur
félisten
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Eddig csak TT-t próbáltam, természetesen minden segítség OFF-on.
Mivel ShadowPlay-el most kínlódok a frissítés óta, így tudtam megörökíteni egy kínlódást TT-ben: [link]
ismerkedős kör, rontott első kanyarral.Ha lesznek majd értelmes köridők, rakom fel a vidiket setuppal.
-
Motion_Blur
félisten
Tegnap én is befizettem az éves adót Codies-éknak

Első benyomásaim: ugyan csak TT-t próbáltam 2 pályán, de nagyon kicsi a tapadás mértéke. 2016-os valós kvali időket elnézve is 2-4mp-el lassabb köröket lehet megfutni. (pl. 2014-es Austin pole idő 1.36.0 volt, idén lesz vagy 1:33, és ezt lehetetlen megközelíteni is) Az előző játékhoz nagyon hasonló az irányítás és a fizika, annyi különbséget vettem észre hogy gyors kanyarokban is megúszik már az autó és gyors irányváltásokban bebicskázik. Lassú kanyarokból való kigyorsítás ugyanolyan mint eddig, annyi különbséggel hogy most már semleges állapotban, kanyarcsúcsponton is bármikor keresztbe állhat az autó. Azt gondolom hogy ezek irreális dolgok.
Pozitívum viszont hogy sokkal érzékenyebb a játék vágásnál, egyből elveszi a kört. Pl. Austin első szektorban lehet ezt nagyon jól megtapasztalni.
Egyelőre ennyi, kb. 2 órát tudtam vele foglalkozni tegnap, komolyabban majd a hétvégén.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Tudtok valami megbízható, de olcsó beszerzési forrást steam-kulcsra?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- PC / Laptop / Konzol Szerviz, Weboldalkészítés és AI Segítség
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ebben körben még maradt bő 3 tized, de ennyi.
ismerkedős kör, rontott első kanyarral.