Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Tegnap én is befizettem az éves adót Codies-éknak

Első benyomásaim: ugyan csak TT-t próbáltam 2 pályán, de nagyon kicsi a tapadás mértéke. 2016-os valós kvali időket elnézve is 2-4mp-el lassabb köröket lehet megfutni. (pl. 2014-es Austin pole idő 1.36.0 volt, idén lesz vagy 1:33, és ezt lehetetlen megközelíteni is) Az előző játékhoz nagyon hasonló az irányítás és a fizika, annyi különbséget vettem észre hogy gyors kanyarokban is megúszik már az autó és gyors irányváltásokban bebicskázik. Lassú kanyarokból való kigyorsítás ugyanolyan mint eddig, annyi különbséggel hogy most már semleges állapotban, kanyarcsúcsponton is bármikor keresztbe állhat az autó. Azt gondolom hogy ezek irreális dolgok.
Pozitívum viszont hogy sokkal érzékenyebb a játék vágásnál, egyből elveszi a kört. Pl. Austin első szektorban lehet ezt nagyon jól megtapasztalni.
Egyelőre ennyi, kb. 2 órát tudtam vele foglalkozni tegnap, komolyabban majd a hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs