- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Kína 25%
szint:expert
setup:quick car utolsó előtti (fékerő módosítva 48-52%)
RL: on, ABS: on, TC: full, többi: off
kiállás: gép által javasolt lágy+kemény (6. körben csere keményre)
keyboard
Időmérő
Verseny felső
Verseny alsó
Köridők felső
Köridő alsóMegjegyz.: időmérőn talán 2 tized ha benne maradt, legalábbis akkor úgy éreztem, hogy annyira még képes lehettem volna, de az 1. szektort elrontottam. (szektorokról elfelejtettem képet menteni
)
Versenyen a Merciknek volt valami bajuk így az ő idejük nem igazán mérvadó, viszont a saját köridőidhez már tudsz viszonyítani. -
bucketb0b
őstag
A netem miatt 25%os futam igen sokára menne fel, de ha jó egy 5 körös futam az általad kiválasztott pályán, autóval akkor egy olyat csinálok.
Te melyik szinten tolod egyébként? Mert én az utolsó szintet csak "komoly" setuppal tolom, míg a quick car setupot az utolsó előtti szinthez használom.
Viszonyítási alaphoz utolsó szinten egyébként Ferrarival Sochiban 25%on setuppal 13mp-t adtam a 2. helyezett Mercinek.
Csak azért kérdezem, mert lehet itt tért félre a beszélgetésünk/Már ha nem azonos szintekről beszéltünk/
De ha gondolod felvehetsz steamen aztán megnézhetjük, hogy mi is a helyzet, hátha tudok segíteni. -
PiE137
senior tag
Abs-on, Tc-full?
ha igen, akkor nem szabadna koptatnia kigyorsításoknál annyira.
Én pedállal is ritkán "játszom" a gázzal: vagy padló, vagy nem nyomom...
Nem tudom van-e valakinek olyan vezetési stílusa, ami teljesen megóvja a gumikat, és gyors is.
Én főleg olyan pályákon szenvedek, ahol 2x akar boxoltatni a gép 25% is, pedig csak 1x szabad, különben nem vagy pontszerző. De futam végére általában minden pályán rossz a tapadás, bármivel játszol.Egyébként melyik pálya az, ahol drs zóna után nincs akkora kanyar, hogy fékezni kelljen? 😊
-
PiE137
senior tag
Jah, értem. Hát ez kormány/gamepad nélkül nem sokat adó játék!
Unokaöcsém meg olyan jelenséget is tud produkálni billel, h kifogy nála a benzin a futam végére!
Nálam ilyen nincs, villogó pirossal mindig beérek, egyes pályákon még rich-en is megyek 1-2 kört.@bucketb0b
Legend alatt nem ugrik be mi van, no azon tolom.
A rajt után sztem szinttől függetlenül keták a botok, az első féktávjuk jó 50m-rel a határon kívül van...
Aztán futam közepére/végére egy Hamilton tempót már számomra képtelenség menni Williams-szel. -
PiE137
senior tag
Akkor elég aggresszív féktávokat vehetsz, ha ennyire sikerül legyalulni a gumit. Sztem nem olyan vészes a kopás - legalábbis 25%-os futamon nem. Néha viszont gumitól függetlenül tolja a az orrát kifelé, máskor beszitál a hátulja a kocsinak, ami teljesen randomnak érződik.
Szerintem a futamok legtöbbször eseménytelenek, az első köröket leszámítva. Az elején nagyon elóvatoskodja a gép, de aztán mikor tempót fognak, akkor már pariban vannak az emberrel. De általában ha a hátsó szekcióból is rajtolok, az első pár kanyar után már az első 5-8-ban vok, ami tök gáz.
Amit még nem oldanak meg évről-évre, hogy az AI-k kocsija elejétől a végéig ugyanolyan, végig tapadnak, semmit sem kűzdenek az elemekkel, zsinóron húzzák magukat. Ez így nevetséges! Kellene vmi emberit is programozni a gépbe! -
PiE137
senior tag
Hát igen, ilyen is van néha, elég vicces, de ahogy bemanővereztél a boxba, az még mókásabb:
Előbb kiparkoltál a fűre, majd kis híján telibe kaptad a falat!@Athosz97
Hát ezt akkor tudnám megmondani, ha te is tennél fel a vezetésedről videót.
Én nagy hajtűk előtt kb a 150-es táblát szoktam kipécézni - mint fékezési pontot, de én egy átlagos játékos vagyok, vannak nálam sokkal ügyesebbek is! -
PiE137
senior tag
Az viccesebb volt, mikor futam alatt engedett a boxban mindenkit az ember elé. Az nagyjából megszűnt.
Mondjuk az is vicc, h minden kerékcsere 3,7mp, legalábbis a williams-sel azt tapasztaltuk. A mai világban az elég lassúnak számít, és amúgy is lehetne szórás az időkben.
Szabad edzésen, időmérőn viszont ha nem nyomsz azonnal go to track-re, eléd jön mindenki.
Már az sem túl életszerű, mivel a nagyok sosem ugrálnak az elején, max a Q3-ban.
Az AI is hülye, mint a föld, még mindig. Millió egy büntit összeszedek a ketázásuk miatt, mert persze beléjük hajtok, ha satuznak a pályán. Ők persze futamon is letolhatnak a pályáról vak módjára, nem történik semmi.
Azért legalább olyan rizszabálókkal kellene egy ilyen programot iratni, akik láttak már legalább TV-ben futamot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest