- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
dragonfx #176 üzenetére
Ajh értetlenkedsz már. Arra állítod be az optionsben azt a 4 quick menu gombot amire akarod és majd játék közben már az autóban ülve azzal aktiválod amelyikre beállítottad. Nekem pl. WASD kombón van és így ha gyorsabb autót akarok 2x benyomom a W-t ennyi. De ez attól függ mire állítod. És a quick car menu bal oldalt jön elő
-
-
bucketb0b
őstag
válasz
dragonfx #168 üzenetére
Szerintem túl sokat vársz ettől a játéktól
Egyébként vannak "objectek" a játékban amiket teljesíteni kell szabadedzés alatt és kapsz különböző dolgokat, + x% hátsó tapadás és a többi. Ezeket könnyű teljesíteni és azt már mindenki döntse el, hogy javulás-e az autó szempontjából vagy nem. -
PiE137
senior tag
válasz
dragonfx #157 üzenetére
Annyira nincs túlbonyolítva a játék, egy általános setup is elég, ami jó minden pályára.
Ahogy korábban írták, a maláj, monza, monaco pálya kivétel szárny szempontjából.
Inkább csak azoknak javallott finomra hangolni, akik nagy TT függők, és a rangsorra izgulnak.
Tapadás szempontjából a szárnyállás a döntő, meg a kerék bedőlések, a rugók variállhatók a vezetési stílushoz, de az már nem számottevő a gyorsaság szempontjából szerintem. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dragonfx #142 üzenetére
Monacoban nekem sikerült nyernem poleból.Mondjuk érdekes volt,mert egy páran kiestek.Kb. 7-en fejeztük be a futamot.Most a Hungaroring után 14 pont előnnyel vagyok Rosberg előtt úgy,hogy csak 3x-or nyertem,Monacon kívül még Spielbergben és Kanadában sikerült nyernem.Meg még ott van két dobogóm a Hockenheimringen és a Hungaroringen.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
dragonfx #124 üzenetére
Én a 2013-ban szenvedtem ezzel pár napot és csodálkoztam, hogy nem érzek változást.
Egyébként offline nem sok értelme az egésznek, óriásiak a különbség az egyes nehézségek között. Experten 1 másodperccel gyorsabb vagyok a másodiknál körönként, teljesen alap beállításokkal, Legenden én kapok 1-et. Ekkora különbséget szvsz nem lehet behozni egy jó setuppal sem. Ja meg ahhoz, hogy értelme legyen és lássam a különbséget, 1-2 tizeden belüli köridőket kellene produkálni körönként, amit én sajna még nem tudok. -
djculture
félisten
Ez előre kumunikálva is volt hogy nemsokára jön a 2015 az már teljesen új lesz, erre hülyeség költeni.
Az árát elkell rakni és a élő 2015 bajnokságkor kijövő 2015-re meg a seasson passra kell költeni. 2015-töl már az élő bajnokságot fogja követni a játék folyamatos frissitésekkel. Akinek nincs előfizetése az lemarad mindenröl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest