- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Abs-on, Tc-full?
ha igen, akkor nem szabadna koptatnia kigyorsításoknál annyira.
Én pedállal is ritkán "játszom" a gázzal: vagy padló, vagy nem nyomom...
Nem tudom van-e valakinek olyan vezetési stílusa, ami teljesen megóvja a gumikat, és gyors is.
Én főleg olyan pályákon szenvedek, ahol 2x akar boxoltatni a gép 25% is, pedig csak 1x szabad, különben nem vagy pontszerző. De futam végére általában minden pályán rossz a tapadás, bármivel játszol.Egyébként melyik pálya az, ahol drs zóna után nincs akkora kanyar, hogy fékezni kelljen? 😊
-
PiE137
senior tag
válasz
bucketb0b #202 üzenetére
Igazságotok van, jól összefoglaltátok.
Csak ugye pár évig megeszi az ember a maszlagot, hogy "most aztán nagyon ütőset fogunk odarakni, mert Anthony Davidson-nal fejlesszük a játékot" stb.
Helyette inkább olyat hoznak össze, amivel mintha direkt idegesíteni akarnák a júzereket, olyan fatális melléfogások vannak benne.
Codiék csak azért élnek meg ebből a sh!t-ből, mert nincs más alternatíva arcade fronton.
Szimulátorozni meg szerintem hobbi szinten nem érdemes, ahhoz komoly elhivatottság, és sok szabadidő kell! Űberkockáknak való! -
PiE137
senior tag
válasz
bucketb0b #199 üzenetére
Akkor vagy én csinálok vmit rosszul, vagy a mclaren annyival jobb!
Mondjuk azt már kifejtettem, h a williams messze a legrosszabul sikerült autó a valósághoz képest sztem.
A Legend mindenképpen kihívás, még egyedi beállításokkal is, legalábbis az én tudásommal.Én csak azt nem értem, hogy közvetítéseknél ha mutatnak egy cockpit kamerát, olyan "kényelmesnek" tűnik, ahogy vezetnek, szép lassan váltanak vissza, nagy ívekben kanyarodnak stb.
No most, ha én ezt a játékban próbálnám kivitelezni, kb 5mp-el mennék rosszabbat a mostani időimnél is!
Helyette élesen veszem a kanyarokat, pakolom vissza a fokozatok, mint állat a minél rövidebb féktávokért...
Vagy a TV nem adja vissza rendesen, hogy vezetnek a pilóták határon, vagy a játék baromira nem valósághű! -
PiE137
senior tag
Jah, értem. Hát ez kormány/gamepad nélkül nem sokat adó játék!
Unokaöcsém meg olyan jelenséget is tud produkálni billel, h kifogy nála a benzin a futam végére!
Nálam ilyen nincs, villogó pirossal mindig beérek, egyes pályákon még rich-en is megyek 1-2 kört.@bucketb0b
Legend alatt nem ugrik be mi van, no azon tolom.
A rajt után sztem szinttől függetlenül keták a botok, az első féktávjuk jó 50m-rel a határon kívül van...
Aztán futam közepére/végére egy Hamilton tempót már számomra képtelenség menni Williams-szel. -
PiE137
senior tag
Akkor elég aggresszív féktávokat vehetsz, ha ennyire sikerül legyalulni a gumit. Sztem nem olyan vészes a kopás - legalábbis 25%-os futamon nem. Néha viszont gumitól függetlenül tolja a az orrát kifelé, máskor beszitál a hátulja a kocsinak, ami teljesen randomnak érződik.
Szerintem a futamok legtöbbször eseménytelenek, az első köröket leszámítva. Az elején nagyon elóvatoskodja a gép, de aztán mikor tempót fognak, akkor már pariban vannak az emberrel. De általában ha a hátsó szekcióból is rajtolok, az első pár kanyar után már az első 5-8-ban vok, ami tök gáz.
Amit még nem oldanak meg évről-évre, hogy az AI-k kocsija elejétől a végéig ugyanolyan, végig tapadnak, semmit sem kűzdenek az elemekkel, zsinóron húzzák magukat. Ez így nevetséges! Kellene vmi emberit is programozni a gépbe! -
PiE137
senior tag
Hát igen, ilyen is van néha, elég vicces, de ahogy bemanővereztél a boxba, az még mókásabb:
Előbb kiparkoltál a fűre, majd kis híján telibe kaptad a falat!@Athosz97
Hát ezt akkor tudnám megmondani, ha te is tennél fel a vezetésedről videót.
Én nagy hajtűk előtt kb a 150-es táblát szoktam kipécézni - mint fékezési pontot, de én egy átlagos játékos vagyok, vannak nálam sokkal ügyesebbek is! -
PiE137
senior tag
Az viccesebb volt, mikor futam alatt engedett a boxban mindenkit az ember elé. Az nagyjából megszűnt.
Mondjuk az is vicc, h minden kerékcsere 3,7mp, legalábbis a williams-sel azt tapasztaltuk. A mai világban az elég lassúnak számít, és amúgy is lehetne szórás az időkben.
Szabad edzésen, időmérőn viszont ha nem nyomsz azonnal go to track-re, eléd jön mindenki.
Már az sem túl életszerű, mivel a nagyok sosem ugrálnak az elején, max a Q3-ban.
Az AI is hülye, mint a föld, még mindig. Millió egy büntit összeszedek a ketázásuk miatt, mert persze beléjük hajtok, ha satuznak a pályán. Ők persze futamon is letolhatnak a pályáról vak módjára, nem történik semmi.
Azért legalább olyan rizszabálókkal kellene egy ilyen programot iratni, akik láttak már legalább TV-ben futamot. -
-
PiE137
senior tag
válasz
dragonfx #157 üzenetére
Annyira nincs túlbonyolítva a játék, egy általános setup is elég, ami jó minden pályára.
Ahogy korábban írták, a maláj, monza, monaco pálya kivétel szárny szempontjából.
Inkább csak azoknak javallott finomra hangolni, akik nagy TT függők, és a rangsorra izgulnak.
Tapadás szempontjából a szárnyállás a döntő, meg a kerék bedőlések, a rugók variállhatók a vezetési stílushoz, de az már nem számottevő a gyorsaság szempontjából szerintem. -
PiE137
senior tag
válasz
bucketb0b #151 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, h TT-ben valóban hoz pár tizedet, versenyhez viszont túl "aggresszív" beállítás.
Nálam így minden kanyarban szinte csikorognak a kerekek, gondolom koptatja is miatta keményebben a gumikat.
Ami az autókat illeti, a Mercedes messze kiemelkedő, azzal lehet a legjobb időket elérni.
A williams sikerült érzésem szerint baromi gyengére a valósághoz képest, a Rb a második -, a ferrari a harmadik legjobb kocsi. De ez persze csak az én meglátásom. 😊[ Módosította: Barthezz2 ]
-
PiE137
senior tag
Automata, nem kell semmivel törődnötök, csak a drs kezelésével.
Mondjuk jobb lenne, ha vmi kijelző dolgot legalább találtak volna ki rá, mert így a töltő kört is ugyanúgy tolja az ember q-ban, mint a boost kört.
De mi futamon észrevettük, hogy szerintünk egy körben van plusz kakaó, egy körben nincs, mert fél mp különbség akad két körünk között +/- -ba, hiába toljuk ki a szemét a szekérnek! -
PiE137
senior tag
Setup-okat honnan érdemes nézni, illetve egy verseny setup mennyiben más nálatok, mint egy TT setup?
-
PiE137
senior tag
válasz
bucketb0b #91 üzenetére
Mi is úgy jártunk a haverral a coop szezonban, hogy a Q3-ban spóroltunk, mint tavaly.
Mondjuk a gumikopást a grafikán igen vacakul jelzi, mert nálunk már az enyhén barna gumik is kegyetlenül elkezdenek csúszkálni, szitál a kocsi rendesen alattuk.Az erőviszonyok se sikerültek túl jóra: a williams-sel csak kínlódunk sokszor, a gyári mercedes utólérhetetlen experten, de a ferrari és a red bull is sokkal erősebb, mint a valóságban szerintünk.
A gép továbbra sem hibázik, a futamok esemény nélkül lezajlanak, és baromi sok az eső. A büntetések szolidabbak lettek, de ennek hála az AI szabadon kilökhet, nem kap semmit.
Hát maradt hiba a játékban bőven, de legalább a rajtnál okosabb a gép, nem megy neki az embernek eszetlenül. -
PiE137
senior tag
válasz
Motion_Blur #69 üzenetére
Én még a Grid1-ben megszoktam a túlkormányzottságot, úgyhogy képtelen lennék olyan nagy szöggel menni!
De én is a feedbeack-el szenvedtem eddig, mert win8.1-en gubanc volt a driver kérdéssel.
De amúgy még képlékeny a dolog, majd próbálgatom... de a tavalyinál simán alap 200-al mentem,Nekem is lenne egy kérdésem:
Kulcsot vett vki, vagy mind lemezessel toljátok? Mert én vmi gamers outlet nevű oldalon rendeltem elő, és csak most látom, hogy ott 21-ét ír elérhetőségnek. Ez miért van?
Ciki. Addig marad a virágbolti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest