Új hozzászólás Aktív témák
-
Én most tértem vissza a ligába, mert a versenyzés hiányzott és egyelőre új játékot nincs időm megismerni, kitapasztalni.
De ismét rájöttem, hogy csak bosszúságot okoz ez a bughalmaz.
Konkrétan 50%-os Hockenheim futamra 56% esőt írt. A 16 körben meg is érkezett az eső. 21 körben már verte fel a vizet rendesen a kemény keverék, gondoltam/gondoltuk (nem csak én hanem a futamon részt vevők több, mint fele, akik szintén nem ma kezdték az ipart) már jó lesz az inter.
Hát qrvára nem!!!!Konkrétan a tök vizes pályán elkapart és túlmelegedett. 5 kör szakadó eső után sem volt jó az inter
Volt aki felrakta poénból a szuperlágyat és mi történt szerintetek? Tapadt, mint állat...Na ennyit a CM játékáról...
A 2015-ből biztos, hogy a "demót" fogom először megnézni, de valami nagyot kell alkotniuk, hogy egy büdös buznyákot is fizessek érte....
Komolyan mondom mindjárt felrakom a videót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Opel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest