-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Úgy gondoltam, ha steady ír a egy kicsit a horgászfelszereléséről(ezzel nem őt akarom "lehurrogni" vagy bántani), akkor én miért nem, főleg, hogy játékról van szó.Csak azért írtam, mert már annyian megkerestek fórumon és steamen keresztül, amit nem is vettem zaklatásnak.Azért írtam(hátha olvassák a fórumot), ne keressenek, nem leszek.
Túl komoly gond nincs(csak ennyi, hogy le vagyok fogyva csakm nincs erőm játszani sem, pedig nem vok anorexiás
) már 2 éve nem bírok kilépni belőle, és egyébként + bajok társultak hozzá, amit már itthon nem bírok kikezelni, valószínű kórházi befekvés/kivizsgálás lesz belőle.Tudom, hogy ez nagyon OFF, de nem tudom pepusos-os miért reagált így.Vagy csak mint neten, néha nem jön át a Smájlikkal való komunikáció.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Series X|S
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- eFootball
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) már 2 éve nem bírok kilépni belőle, és egyébként + bajok társultak hozzá, amit már itthon nem bírok kikezelni, valószínű kórházi befekvés/kivizsgálás lesz belőle.