Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Legend módba tök jó fightokat lehet tolni,én billentyüvel játszom,mert én igy szoktam meg.Tény hogy kellene egy kormány de lusta vagyok venni meg megtanulni vele.
Esős időbe tetszik hogy vannak hibázások az ellenfeleknek volt hogy igy tudtam nyerni hogy az utolsó körbe megcsúszott kicsit és pont elég volt h megelőzzem,amúgy semmi esély nemvolt

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo LOQ 15ARP9 (bontatlan)(2év gari)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest