- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
pitman
őstag
Elvileg elég lesz. De azon ne lepődj meg, ha a codegen adatlapján kisebb terhelhetőségi értékeket olvasol mint a jelenlegi 300-as tápodén.
Egy ismerős épp most cserélte le a névtelen 300-as tápját egy ilyen codegenre, hát engem megelepett a dolog, hogy ez még annál is gyengébb. Főleg annak fényében, hogy egy 300-as Enermax kb. 1,5-szer nagyobb teljesítmény leadására képes, és az le is tudja azt adni probléma nélkül. -
Grigorisz
aktív tag
Bírnia kell! Nekem egy 350-es viszi egy éve a következőket: ECS k7vta3lanraid;Xp2000+;256Mb mem.; 40-es és egy 60-as maxtor winyó; LGdvd; LGdvdram;
Radeon 9200se; hangkártya; modem; 7db ventillátor; világitás mindez stabil fesz értékek mellett. Lehet fikázni a Codegent, én nem csalódtam benne.
Több ismerősnek is van, és se púpos kondi se magávalrántott alaplap semmi panasz. Akkor most hogy van ez :F -
@aMoRF
tag
Akinek esze van az megszabadul a Codagány tápjátol.... Mert mint tudjuk okos ember a más hibáiból taunl a buta meg mindig a sajátjából.
Én legutobb 1000.- ért adtam tul egy 300W-os szinte uj INC tápon...
meg lehet a codegennél is rosszabb.... :) De a srác azt mondta hogy OLCSO LEGYEN! hát olcsot kapott... Nem kell törölgetni róla a port.... :DD -
mr_ricsi
veterán
Eleve gyanús, hogy valaki miért adná el a C400-as tápját? Lehet, hogy már voltak benne púpos kondik, amit hozzánemértő kicserélt, és most egy ideig működik, majd egy fagyos téli reggelen, amikor az északi szél süvöltve iramlik át a magányosan álló fák csupasz ágai között, magával ragadva a nemrég hullott porhavat, hogy aztán párszáz méter távolságban nagy halmokba lerakja, Te a szobád barátságos melegében odalépsz a számítógép, megnyomod a Power gombot, és... csak a baljóslatú csendet hallgatod hosszú másodpercekig.
Majd másnap felhúzod a hótaposót, és veszel új alaplapot, új vinyót, új VGA-t. Ezeket még gariban visszacserélteted 2x, és másodszorra veszel új tápot is.
[Szerkesztve] -
mattheus
őstag
Én úgy tom, hogy annak ellenére, hogy +4 pipeline nem megy attól függetlenül lepipál egy 9600XT-t. Ha ebből kiindulok, akkor én szvsz 20k kóstál ez a karesz. Az előbb vki írta, hogy szerinte 4000 érhet max. a táp. Nekem még kevesebbet. És hogy miért ? Mert ha fogtál már életetdben egy Codegen tápot és mondjuk egy márkásabbat is, rögtön már súlyra van különbség....és még csak a súlyról beszéltem. :DDD
[Szerkesztve] -
-
b0unCe
aktív tag
nem biztos, hogy elbirja. Hosszu tavon foleg.
Inkabb valami markasabb tapot nezz ki magadnak. Mit szolnal ha csak ugy behalna a codgány tápod és magával rángatná a tulvilágra a videokartyad?
Naszoval. Ne sporolj a tapon (min 8K-t kolts ra), es hasznald a keresot.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=35&swhat=milyen%20t%E1p&show=AND&ssep=%20&sid=[/L]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged