- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
mattheus
őstag
Én úgy tom, hogy annak ellenére, hogy +4 pipeline nem megy attól függetlenül lepipál egy 9600XT-t. Ha ebből kiindulok, akkor én szvsz 20k kóstál ez a karesz. Az előbb vki írta, hogy szerinte 4000 érhet max. a táp. Nekem még kevesebbet. És hogy miért ? Mert ha fogtál már életetdben egy Codegen tápot és mondjuk egy márkásabbat is, rögtön már súlyra van különbség....és még csak a súlyról beszéltem. :DDD
[Szerkesztve] -
mattheus
őstag
Szia!
Biztos, hogy bírná, de más kérdés, hogy érdemes-e.? Nem tudom, hogy mennyire olvastad a korábbi témákat, de a Codegennek nem igazán cseng jól a neve. Igazság szerint nekem is az volt, de amint összegyült a pénzem vettem egy sokkal márkásabbat. Ha nem feltétlen akarsz sokat költeni a gépedre akkor inkább egy Coolink-et ajánlok, esetleg egy 360-as Chieftec-et. Ennél a tápoknál már azért megbízhatóbb működést várhatsz és nem kell azon izgulnod, hogy vajon netalántán történik vmi a táppal, akkor visz-e magával vmit vagy nem. Codegennél is van elméletileg védelem (túlfesz és hasonlók), de számtalan esettel lehet találkozni, amikor ennek ellenére vitt vmit vagy mindent. Sztem érdemes egy kicsit gyűjtened vagy hozzáraknod és egy márkásabbat venni..........
Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest