Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Szerintem ebben a formában még a kérdésed is értelmetlen.

-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus
üzenetére
Az ott egy ősöreg topic, és ahogy beleolvastam, user error a téma, semmi egyéb. Az apache / mysql / php stack a legkiforrottabb web stack mind közül. De persze mindenki azt szeret, amit csak jól esik

-
hiperFizikus
senior tag
Ezen a topikon mindenki a Wamp-od miatt sír:
https://itcafe.hu/tema/wamp_server/friss.html
-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus
üzenetére
>legegyszerűbb
WAMP -
hiperFizikus
senior tag
A ChatGPT nekem a Node.js szervert ajánlotta, mint a legegyszerűbb programozható szervert !
Nektek mi a véleményetek róla, esetleg tapasztalatotok is van róla ?
-
Denniss
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Clipper -ben futó alkalmazás, ami 16 bites (de még az is lehet, hogy 15....
).
Ez az alkalmazás DOS alatt képes futni 32 bites oprendszerben, 64 bit esetén problémásan, mert egyelőre csak vDos alól lehetséges elindítani.Ennek a Clipperes alkalmazásnak kell egy weben levő API -ra posztolnia, és a választ kiértékelnie.
A gond, hogy a Clippernek az a verziója elvileg nem alkalmas erre.Megoldási kísérletként elkészítettem egy teszt API-t, ami választ ad a megfelelő lekérésre, és készítettem egy NodeJS scriptet, ami a megfelelően felparaméterezve meghívja a teszt API-t ami a paramétereknek megfelelően választ is ad.
A problémám az, hogy vDos alól nem tudom a NodeJs -t futásra bírni, sőt még csak nem is látja a .js végződésű fájlokat.
Ahhoz pedig, hogy a meghívás megtörténjen szükséges látnia a .js fájlokat, és tudnia azt, hogy ezt node -dal kell futtatnia, vagy értelmeznie a node parancsot, majd a js futtatás eredményét meg kell kapja.Abban keresek segítséget, hogy hogyan tudom js fájlokat látóvá tenni a vDos -t, és futásra bírni az emulált 16 bites környezetből a 64 bites nodejs értelmezőt a vDos, és végső soron a Clipper által?
Köszönöm előre is a segítségeket, ötleteket, tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Macska topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).