- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hiperFizikus #2 üzenetére
Szerintem ebben a formában még a kérdésed is értelmetlen.
-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus #4 üzenetére
Az ott egy ősöreg topic, és ahogy beleolvastam, user error a téma, semmi egyéb. Az apache / mysql / php stack a legkiforrottabb web stack mind közül. De persze mindenki azt szeret, amit csak jól esik
-
hiperFizikus
senior tag
Ezen a topikon mindenki a Wamp-od miatt sír:
https://itcafe.hu/tema/wamp_server/friss.html
-
coco2
őstag
válasz
hiperFizikus #2 üzenetére
>legegyszerűbb
WAMP -
hiperFizikus
senior tag
A ChatGPT nekem a Node.js szervert ajánlotta, mint a legegyszerűbb programozható szervert !
Nektek mi a véleményetek róla, esetleg tapasztalatotok is van róla ?
-
Denniss
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Clipper -ben futó alkalmazás, ami 16 bites (de még az is lehet, hogy 15....
).
Ez az alkalmazás DOS alatt képes futni 32 bites oprendszerben, 64 bit esetén problémásan, mert egyelőre csak vDos alól lehetséges elindítani.Ennek a Clipperes alkalmazásnak kell egy weben levő API -ra posztolnia, és a választ kiértékelnie.
A gond, hogy a Clippernek az a verziója elvileg nem alkalmas erre.Megoldási kísérletként elkészítettem egy teszt API-t, ami választ ad a megfelelő lekérésre, és készítettem egy NodeJS scriptet, ami a megfelelően felparaméterezve meghívja a teszt API-t ami a paramétereknek megfelelően választ is ad.
A problémám az, hogy vDos alól nem tudom a NodeJs -t futásra bírni, sőt még csak nem is látja a .js végződésű fájlokat.
Ahhoz pedig, hogy a meghívás megtörténjen szükséges látnia a .js fájlokat, és tudnia azt, hogy ezt node -dal kell futtatnia, vagy értelmeznie a node parancsot, majd a js futtatás eredményét meg kell kapja.Abban keresek segítséget, hogy hogyan tudom js fájlokat látóvá tenni a vDos -t, és futásra bírni az emulált 16 bites környezetből a 64 bites nodejs értelmezőt a vDos, és végső soron a Clipper által?
Köszönöm előre is a segítségeket, ötleteket, tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest