- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
SOAD19 #16671 üzenetére
Pont 39 vagyok én is. És azért is nehéz a kérdés mert már közel sem tudok annyit beletenni mint 10 éve. Mások a prioritások, ott a család, de lassabban is tanulok szerintem. Most biztos hogy már nem állnék neki a CCIE-nak sem.
Lehet hogy elmennék Scrum Master, PowerBI vagy ilyesmi irányokba. Nehéz kérdés mert nincs általános recept. Amúgy én meg pont azon gondolkodom mostanában hogy csinálok egy villanyszerelő vizsgát vagy valamit hogy legyen valami IT-n kívüli lehetőségem is. -
FecoGee
Topikgazda
válasz
SOAD19 #16669 üzenetére
Szia!
Nem könnyű az biztos. Elég sok az anyag és munka mellett - főleg hogy nem IT-ban dolgozol - nagyon nehéz felkészülni.
Nem tudom a hálózatok kifejezetten érdekelnek-e, vagy az IT maga a cél. Mert vannak egyéb területek amelyek talán könnyebben tanulhatók.Őket szoktam hallgatni, van PowerBI meg rengeteg egyéb kurzus, esetleg nézz bele. Vagy ott a Scrum, PM és egyéb irány is.
-
kenwood
veterán
válasz
SOAD19 #15365 üzenetére
Az elso kotet fokent a korabbi ccna ocg butitott valtozata.
Rengeteg leiras szinte egy az egyben atkerult az elozo verziobol, csak kivagtak azokat,amik kikerultek a blueprintbol.
ez a konnyebbik resze,probaltak a leheto leghamarabb kiadni. A masodik kotet fokent az ujdonsagokrol 8wireless,sdn,security) szol, amit szinte nullarol kellett megirni,ezert ez honapokkal a vol. 1. utan jelent meg.En szemely szerint jobb vagyok a dolgok megerteseben,a puzzle osszerakasaban,mint a magolasban.
Az elobbihez inkabb intelligencia,az utobbihoz inkabb memoria kell. -
tusi_
addikt
válasz
SOAD19 #12594 üzenetére
Egyik ismerosomnek vannak kint ismerosei. Ok mondtak, hogy azért tettek le a svajci koltozesrol, mert nagyon rossz a fogadtatas.
Megbecsulnek, mint munkaerot, de baratkozni nem fognak veled.
Nekem nagyon hianyzik a magyar kenyér, a magyar nyelv, de a legjobban a barataim, akiket otthon hagytam. Itt ketten vagyunk az asszonnyal. Kicsit olyan, mintha egy lakatlan szigeten lennenk.
Lehet velbunk van a baj, de a tobbi bevandorlo szerint is baratsagtalanok a nemetek. A svajciak ket lapattal rosszabbak. Aki azt hiszi, hogy itt mindenki mosolyog egesz nap, mint egy gyogyiban, az teved.
Ugyanaz a szar megy itt is, keves a penz, sok az ado, draga a benzin, sok a bevandorlo......
Most abbahagyom, mert feco kihajit -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
SOAD19 #12594 üzenetére
En speciel ezzel ugy vagyok, hogy olyan emberekkel tartom a kapcsolatot, akik nem igy( mint a sok rosszindulatu, panaszkodo, egymast utalo) allnak hozza. Szerencsere van sok pozitiv arc is.
Es persze igyekszek en sem igy allni a dolgokhoz. Nem kell mindig panaszkodni, tenni kell, attol lesz jobb barmi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged