- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
FecoGee #16670 üzenetére
Gerillamentorklubra +1. Még a gerillaönéletrajzos időszakról követem Baráth Andrást. 10+ éve kb. Mostanában nagyon nyomja ezt a pályaváltós dolgot. Elvileg 1-2 év alatt nagy kanyart tud csinálni átlag emberekkel, felfelé ívelő pályán. Igazából jobbat én sem tudnék mondani.
Én is 20 éve ~20 évesen csöppentem az IT világba, akkor éjszakákon át szívtam magamba a tudást sok gyakorlaton, szíváson keresztül. Ma már család, munka mellett nem menne így. Szóval beszélj szerintem Baráth Andrással (gerillamentorklub), mert ő ilyen idő hatékony szitukra van ráállva. Az tuti, hogy gyorsan és ingyen nem fog menni. Be kell fektetned magadba. -
SOAD19
addikt
válasz
FecoGee #16670 üzenetére
Szia!
Köszi! Hát igen, nem volt könnyű anno meló mellett megcsinálni a CCENT-t, főleg, hogy az angolom se volt erős. Sajna a CCNA nem lett meg, pedig nem sok híja volt. A cél igazából az lenne, hogy el is tudjak helyezkedni. De amúgy, tetszett a CISCO, a hálózatok világa, alapjai, persze néha azért kicsit túl tömény volt, túl mélyre belement az egyes dolgokba. Te milyen irányt vennél, ha 39 lennél mint én, azaz szorít az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- SzoftverPremium.hu
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged