- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
FecoGee #16670 üzenetére
Gerillamentorklubra +1. Még a gerillaönéletrajzos időszakról követem Baráth Andrást. 10+ éve kb. Mostanában nagyon nyomja ezt a pályaváltós dolgot. Elvileg 1-2 év alatt nagy kanyart tud csinálni átlag emberekkel, felfelé ívelő pályán. Igazából jobbat én sem tudnék mondani.
Én is 20 éve ~20 évesen csöppentem az IT világba, akkor éjszakákon át szívtam magamba a tudást sok gyakorlaton, szíváson keresztül. Ma már család, munka mellett nem menne így. Szóval beszélj szerintem Baráth Andrással (gerillamentorklub), mert ő ilyen idő hatékony szitukra van ráállva. Az tuti, hogy gyorsan és ingyen nem fog menni. Be kell fektetned magadba. -
SOAD19
addikt
válasz
FecoGee #16670 üzenetére
Szia!
Köszi! Hát igen, nem volt könnyű anno meló mellett megcsinálni a CCENT-t, főleg, hogy az angolom se volt erős. Sajna a CCNA nem lett meg, pedig nem sok híja volt. A cél igazából az lenne, hogy el is tudjak helyezkedni. De amúgy, tetszett a CISCO, a hálózatok világa, alapjai, persze néha azért kicsit túl tömény volt, túl mélyre belement az egyes dolgokba. Te milyen irányt vennél, ha 39 lennél mint én, azaz szorít az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest