- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
kenwood #15420 üzenetére
A peldam inkabb arra utalt, hogy semmivel sem rosszabb egy nem diplomas, mint egy diplomas
@Yeffy: Utolso fel evemben mar nagyon gondolkoztam, hogy otthagyom az egeszet a francba, de ugy voltam vele, hogy ha mar ennyi munkat beletettem akkor befejezem.
A vicc, hogy pont networkos szakiranyon vegeztem, es megsem hasznalok tul sokat belole -
Yeffy
veterán
válasz
kenwood #15420 üzenetére
Miben rosszabb egy diplomas CCIE egy nem diplomas CCIE-nel?
en ezt egy szoval sem allitottam, h a diplomas rosszabb lenne.
inkabb az lenne a kerdes, h egy nem diplomas miben rosszabb egy diplomastol?de nem akarok ezzel offolni, elfogadom mas velemenyet is. ez csak a sajat meglatasom.
Ha nincs ilyen, akkor leadok az egyik igenybol, ha olyan sincs, akkor mindkettobol
na latodCyber_Bird: Nekem ugyan van, de semmi szukseget nem erzem, minimalis dolgot hasznalok fel abbol, amit ott tanultam, es azokat is meg tudtam volna tanulni kulon is.
ezt jo is, h irtad, gondoltam ra, h megkerdem, h akinek itt van IT/Networking diplomaja, mennyire tudta/tudja hasznositani halozatos poziban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest