- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowika87
tag
válasz
kowika87 #14013 üzenetére
Kicsit részletesebben.
1. Felkészülés:
Dec 21.én megkaptuk az early bird accesst a tananyaghoz és pont ezen a napon kezdődött a szabim is úgyhogy neki is álltam. A cél az volt hogy január 2. hetében vizsga mivel utána költöztem haza és nem akartam ezzel foglalkozni. Egy apróság kerülte el a figyelmemet, jan 28-tól kezdték kiküldeni a vizsga vouchereket...
Az online tananyag nagyon jól ki van dolgozva, föleg hogy vannak gyakorlati labok is, sokat segít a gyakorlatiasabb embereknek mint én jobban megérteni a témát. Megnéztem Safarin a Livelessions video anyagot is - ez nagyon gyenge - érdekes hogy az egyik szerzője a SECFND könyvnek oktat a videókban de csak prezentáció felolvasásról szól. Ennek ellenére viszont az OCG jól ki van dolgozva. Ennek a 3 forrásnak a kombinációjábol készültem fel.2. Kérdések
Cisco oldal szerint:
Understanding Cisco Cybersecurity Fundamentals
Exam Number 210-250 SECFND
Associated Certifications CCNA Cyber Ops
Duration 90 Minutes (55-60 questions)Certification FAQ szerint:
What does the SECFND exam cover?
The Understanding Cisco Cybersecurity Fundamentals (SECFND) exam (210-250) is a 90-minute, 60−70 question assessment that is associated with the Cisco CCNA Cyber Ops certification.A kérdések darabszáma a 70-hez volt közel ami kicsit meglepett. Nem tudom hogy elirás van-e Cisco oldalán vagy csak a programban résztvevőknek van ez a változat. Nem kaptam extra időt bár egyáltalán nem is kell. 50 perc alatt végeztem, nincs LAB es viszonylag gyorsan lehet haladni. Nagyon sok elméleti kérdés szokás szerint 1-2 amiről még nem is hallottam.
825/1000 - Pass score 825 - Óriási mázlim volt a network concept rész mentett meg. Nem volt időm rendesen átnézni mindent a vizsga előtt és 3 hét alatt sokminden kiment de azt mondom aki végigmegy a tananyagon + OCG akkor nem lehet gond.
Nekem ez egy új terület és sokmindent tanultam belőle, persze még nincs vége de mindenképpen érdekes. Mindenesetre nem gondolom hogy ezt magas szinten fogom űzni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest