Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Én nem akarok neked semmi rosszat, nem tudtam, hogy ez nálad kötekedésnek számít, ha kijavítalak.
(crok-ba is "belekötnék", ha lenne rajta fogás, de az nem vetne jó fényt a ccnp-sw PDF lektorálására).
Én nem néztem eléggé át, mit írtál, mert ha egymás után írod a parancsokat prompttal, akkor abból ki lehet következtetni, hogy nem a ciscoasa(config)# promptból kell kiadni a nat parancsot (mert ugye nem csak ott lehet kiadni és ez azért nem mindegy), de elírtad, erre irányult a rá következő hozzászólásom, és én a hsz-ed után csak a sima (config)#-beli nat-ot néztem és azzal is oldottam meg végül, nem pedig az object akármi-beli nattal.
Na ebben mit talasz korrigalni valot?
Nem is keresek

Helyesírásba mindig bele lehet kötni, mindig. De az már csak partra vetett hal esete (ha már nincs mivel visszavágni, de csak hogy a másik fél ne érezze olyan jól magát, akkor jól meg lehet neki mondani, hogy írni meg tanulj meg, de az lásd második mondat ebben a bekezdésben).SAJNÁLOM, ELNÉZÉST!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FecoGee
crok