Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tusi_

addikt

válasz FecoGee #6958 üzenetére

Ismerős érzés a csalódás, amikor azt hiszed, hogy jól ment valami, kapod a visszajelzéseket és aztán jön a pofára esés.
    Ma nagyot csalódtam, leírom, mert hasonlít is a Te esetedre, meg mert ki kell írnom magamból.

Áprilisban felhívtak egy helyről, ahova pályáztam, hogy szeretnének egy telefonos interjút összehozni. Ok, 1 hónappal későbbre kaptam időpontot !!!!!!!
    Lemegy az interjú májusban, tök jó, pár nap múlva kapom a visszajelzést, hogy bemutatnak a cégnél. (Itt először a munkaközvetítővel kell tárgyalni, aztán mehetsz a "munkaadóhoz")

Bemutattak, ok, kapok időpontot egy hónappal későbbre!!!!!!!! Leutazom, 3,5 óra oda, 5.5 vissza (Armstadtnál kib...k minket a pusztába egy baleset miatt, semmi bejelentés, hogy mikor, merre mehetünk tovább Erfurtba.. Deutsche Bahn :W )

Az interjú nagyon jól ment, a munka közvetítő elkísért és szerinte nagyon ritka az ilyen jól sikerült interjú, nagyon jó érzései vannak. A cég IT feje közvetlen közvetítést kér, ami azt jelenti, hogy egyből oda kerülök, nem a közvetítő cég alkalmazásába...

Erre ma hívnak, hogy sajnos anyagi okokból belső átszervezéssel oldják meg a dolgot, ennek ellenére a hirdetés még fenn van :)

Nehéz az ilyet megemészteni, de sajnos ez itt nagyon jellemző, el kell fogadni és nem feladni. Mondom én, aki most a 3 sörömet tolom le.

Egészségünkre :)

Új hozzászólás Aktív témák