- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
Poultier #16404 üzenetére
Én itt egész biztosan a root causet keresném meg:
- milyen DNSeket kérdez le
- ezeket miért kérdezi le, és miért ilyen nagy gyakorisággal
- a tűzfalon miért megy rá a CPU-ra minden egyes session, eszerint nem csak sokszor, de sokféle különböző DNS szervert is szólít meg a rendszered? Amennyire tudom, a legtöbb tűzfal architektúra a hasonló sessionöket (src+dst IP és dst port) tudja fast-trackelni, ha azok engedélyezett forgalmak, nagyjából a last resort ráküldeni bármi CPU intenzív feldolgozó modulra hogy az adott csomag go/nogo, stb.
- miért külső DNS-t használtok egyébként, miért nincs legalább egy belső DNS proxy?Csak attól, hogy valami működését (még) nem érted, az attól még nem hiba
Itt nem a tűzfalas kollega volt a helikopter, szerintem jó döntést hozott, azért csak DNS querykkel megfektetni egy értelmesebb tűzfalat, az nem kispálya
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged