Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyber_Bird

senior tag

válasz FeRkE #16183 üzenetére

Working from abroad, tavaly nyaron egy honapot voltunk kulfoldon baratnommel, ugy, hogy 1 het munka kintrol ket het szabi, majd ismet 1 het munka kintrol.

Nagyon bejott, hogy siman dolgozhattam onnan, es sokkal jobb elmeny volt a nyaralas, mert munka utan kimentunk az oceanpartra setalni, meg elmentunk helyi kajaldaba, meg felfedeztuk a kornyeket, hetvegen meg irany a part es napozas, uszkalas.

Hamarabb rahangolodtunk a ket het nyaralasra, plusz visszallni is konnyebb volt a valosagba utana. Nem volt az, hogy az elso 3-4 napban meg igazabol a munkan jar az agyam.
    Mindenkinek ajanlom aki teheti.

U.i.: Open floor plant en is gyulolom. Nem tudom, hogy lehet abban barki is produktiv. Egyszeruen szornyu, foleg, hogy en (meg sokan masok sem, gondolom) nem tudok koncentralni mondjuk egy doksira, ha mellettem beszelgtnek, aminek az az eredmenye, hogy mindenki fulesben ul es zenet hallgat. Akkor mar otthon is tehetnem ugyanezt :)

@Feco: Chat: ha valaki rad ir, akkor a sajat idejet fontosabbnak tartja, mint a te idodet. Szerintem nyugodtan mehet DND-be a Teams, es eleg orankent ranezni, bar en se mindig kovetem ezt, csak ha valamire tenyleg nagyon kell koncentralnom. Mondjuk nalunk, ha busy-re van allitva a statusz, akkor ritkan irnak rad es csak tenyleg fontos esetekben.

Meetingekre nekem a BT-ben siman rafoglaltak, szartak ra. Itt az uj helyemen nagyon ritkan foglalnak ra, sot altalaban arra is figyelnek, hogy Magyarorszagon az idoeltolodas miatt maskor van az ebedido.

Új hozzászólás Aktív témák