- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
A Udemy teljesen decentralizalt, akar te is tolthetnel fel sajat kurzust, igy a kerdesedre nem letezik pontos valasz. ENCOR szemszogbol eleg gyenge. Ez az elso native english kurzus, az indiaikat pedig en nem tudom megnezni. Semmi bajom nincs az indaiai emberekkel, tobb tok jofej, vagy nalam 100x intelligensebb kollegam is van, de azt az akcentust en nem tudom orakon at tanulasra hasznalni.
CCNa-re teljesen jo a Udemy. Bombal es Anderson kurzusa boven eleg az ocg melle.En letoltam az INE-t, de abban sajnos nagyon sok outdated,vagy ccie szintu video is van. Ha szeretnel jo mernok lenni, akkor a legjobb forras, ha csak a vizsgara keszulesz, akkor atvertek, mert eselyed nincs a 150 orabol azt a 40-50-et kiborgaraszni, ami az ENCORhoz kell.
Csak az EIGRP 8 ora, mikozben a vizsgan egy, max. 2 alap kerdes varhato.A Pluralsightos is egy atcimkezett regi ccnp. Rengeteg troubleshootinggal, ami nincs az encoron, es rengeteg hianyzo temaval, ami pedig van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest