- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
kenwood #16040 üzenetére
igen, hasonlokat olvasok mind az Udemy-rol, mind az INE-rol. PluralSight-ot nem is emlitve.
En letoltam az INE-t, de abban sajnos nagyon sok outdated,vagy ccie szintu video is van.
igen, ezt sajnos tapasztalom en is. a vegen a 2 review ami elvileg a frissen keszitett anyag, illetve az, mi uj tanagyag CCNP-ben, pl a WiFi resz, amit epp tolok.Ha szeretnel jo mernok lenni, akkor a legjobb forras, ha csak a vizsgara keszulesz, akkor atvertek, mert eselyed nincs a 150 orabol azt a 40-50-et kiborgaraszni, ami az ENCORhoz kell.
Csak az EIGRP 8 ora, mikozben a vizsgan egy, max. 2 alap kerdes varhato.
pontosan, ezek a kisse negativ tapasztalatok. pl nemreg vegeztem OSPF-el, 13h 24min! -_-" <facepalm>. minek? nyilvan, egyik legfontosabb/leggyakrabban hasznalt IGP protkoll, es meg is akarom erteni, hogy mukodik, de ez full CCIE szint, ennyit en egyszeruen nem birok megjegyezni.viszont ahogy irod, mernoknek keszulok, nem csak egy cert huszarnak, igy vegigseggelem oket, csak elegge lassan haladok, illetve minden ugysem fog megmaradni. Brian egybk jo oktato, latszik, h erti a dolgat, de tenyleg olyan szinten terjengos, illetve bele megy a reszletekbe, h nem birom kovetni egy ido utan. jelenleg Keith a kedvencem, szamomra o jol magyaraz, reszletesen, de nem tulsagosan bonyolultan, es nem monoton hangon. bar egyik elso videom tole egy asszem 2 oras video volt a BGP Path Attribute-okrol, es az azert eleg terjengos volt, megis "elvezettel" fogyasztottam, es ertettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest