Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
kenwood
üzenetére
Embere valogatja szerintem. En nem tudom pl. elengedni az ilyet. Azok az emberek is kapnak fizetest, de a munkat es a felelosseget letoljak magukrol. Az hogy nem tudja nem baj, az a baj hogy nem is akarja tudni, mert kenyelmesebb a “can you help me” mint utana nezni es megtanulni. Nem az a baj hogy nem tudja, hanem latod hogy nem is foglalkozott vele hogy megtanulja. Kerdezni lehet es kell, de nem mindegy hogy iranyba allitod vagy nullarol magyarazod. Meg egy google keresest sem engednek el. En sem az RTL Klubon lattam ezeket, nekem is ido megtanulni, tegye meg mas is. Masreszt a szakmai reszen kivul nekem sokkal fontosabb az emberi. Lehet -e a masikra szamitani, na az az igazan fontos. Ha szivas van, akkor ott all -e melletted a kollega vagy “letelt a munkaidom”. En is ezert mentem el multitol tavaly, mert “can you help me sir” ment egesz nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok