- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
kenwood
üzenetére
Embere valogatja szerintem. En nem tudom pl. elengedni az ilyet. Azok az emberek is kapnak fizetest, de a munkat es a felelosseget letoljak magukrol. Az hogy nem tudja nem baj, az a baj hogy nem is akarja tudni, mert kenyelmesebb a “can you help me” mint utana nezni es megtanulni. Nem az a baj hogy nem tudja, hanem latod hogy nem is foglalkozott vele hogy megtanulja. Kerdezni lehet es kell, de nem mindegy hogy iranyba allitod vagy nullarol magyarazod. Meg egy google keresest sem engednek el. En sem az RTL Klubon lattam ezeket, nekem is ido megtanulni, tegye meg mas is. Masreszt a szakmai reszen kivul nekem sokkal fontosabb az emberi. Lehet -e a masikra szamitani, na az az igazan fontos. Ha szivas van, akkor ott all -e melletted a kollega vagy “letelt a munkaidom”. En is ezert mentem el multitol tavaly, mert “can you help me sir” ment egesz nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

FecoGee
crok