Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • suomalainen

    tag

    válasz soma314 #15600 üzenetére

    Most teljesen felesleges belemenni abba, hogy kell CCIE labig eljutni, részben mert a written nekem is meglett anno, másrészt azzal is tisztában vagyok, hogy mit várnak el egy laborvizsgán.
    1.
    Az új labor kapcsán nem azt akartam kidomborítani, hogy savanyú a szőlő, hanem azt, hogy a v4 és a v5 között korántsem volt akkora ugrás, mint a mostani Enterprise lab között. Ahogy most látom, az Ent.lab annyira progresszív elemeket tartalmaz, amit innen nézve most nem tudom hogy lehet majd megugrani. A v4, v5 szerintem jóval teljesíthetőbb elvárásokat állított a vizsgázó elé, részben mert a CLI-on belül maradtál.
    2.
    Az új CCIE lab is egy komoly szinvonalat tükröz (ezt soha nem is állítottam hogy nem igy lenne, hanem pont az ellenkezőjét), viszont van egy nagy gond: valószínű szanaszét lesz dumpolva, ugyanúgy mint a v5 volt. Ezért írtam, hogy ma már minden kecskepásztornak van CCIE minősítése. Ez nem azt jelenti, hogy akinek van, az kecsekpásztor, hanem azt, hogy nagyon nagy lett a zacc. Remélem érted a különbséget.
    3.
    Ami a számokat illeti, teljes tévedésben vagy. 2019 nov végén adták ki az első 64000 számot (ez tuti hogy így van), rá 2 hónappal már volt 66000 is. Ha te is 2019 közepe táján vizsgáztál és 60k alatti a számod akkor már remélem érted, mit értettem azon, hogy szeneslapáttal hányták a CCIE-t. Na, ezért írtam, hogy boldog-boldogtalan ment vizsgázni dumppal (alias kecsekpásztor) akik bőven nem voltak az elvárt szakmai szinvonalon, de meglett, mivel dumpolt. Annyira mentek, hogy lehetetlen volt helyet foglalni már tavaly augusztus környékén.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák