Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
suomalainen
üzenetére
Ha most gonosz akarnék lenni akkor azt mondanám hogy az előző hozzászólást cáfolod meg ezzel (vagy nem vagy kecskepásztor
). De nem poénkodom ezzel. Egyébként nem ítélkeztem, ne szívd mellre, csupán megjegyeztem, hogy ezt mindig azoktól hallottam hogy miért NEM lehet megcsinálni. Ha beleteszed a munkát meg lehet csinálni, ha nem akkor csalással sem mert nincs olyan hogy begyakorolja valaki és átmegy SZERINTEM. Ahogy a change amit csinálok ki van laborozva és mégis élesben van mellette szívás - inprivizálni kell, megoldani a felmerülő problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- PH! Szakszervezet
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). De nem poénkodom ezzel. Egyébként nem ítélkeztem, ne szívd mellre, csupán megjegyeztem, hogy ezt mindig azoktól hallottam hogy miért NEM lehet megcsinálni. Ha beleteszed a munkát meg lehet csinálni, ha nem akkor csalással sem mert nincs olyan hogy begyakorolja valaki és átmegy SZERINTEM. Ahogy a change amit csinálok ki van laborozva és mégis élesben van mellette szívás - inprivizálni kell, megoldani a felmerülő problémákat.
FecoGee
crok