Új hozzászólás Aktív témák
-
fecs
senior tag
válasz
Gubek-Einste #2692 üzenetére
Kb 2 hónapja azon törpöltem tudatlanul, hogy miért akadozik/nincs net wifin. Köszönöm a tippet! Valószínűleg a csatorna foglaltsága okozta. Tegnap átállítottam 1-esről 10-esre és azóta nem szakad meg a kapcsolat.
-
fecs
senior tag
Nekem augusztusi firmware-rel dobálja a netet. Wifin kapcsolódik a noti a routerre. A wifi kapcsolat erőssége maxon van, de mégis percekre elmegy a net.
Kipróbálom én is ezt a "perces resetet", hátha. Eddgi csak újraindítottam, áramtalanítottam.A wifin csatlakozott eszközöket hol mutatja? Nem találom sehol.
-
fecs
senior tag
Sziasztok!
Ez a firmware van az eszközön:
Current Software Revision: epc3925-E15-12-v302r125555-130808c-MYR
Firmware Name: epc3925-E15-12-v302r125555-130808c-MYR.bin
Firmware Build Time: Aug 8 10:17:50 2013Mostanában nagyon sokszor megszakad a net 4-5 percre. Tapasztalt valaki ilyet? II. kerület
-
fecs
senior tag
-
fecs
senior tag
Nem a routerrel van gond, hanem a Eset Smart Security volt túl érzékeny a tanúsítványokra. Öcsém javaslatára kivettem az ellenőrzést és így már meg tudom nyitni a https-es oldalakat (ebay, otp, ebay....) is.
Köszönöm!
Bár így most nem érdekes, de azért rákérdezek, ha már itt jártam.
FW-frissítés automatikusan érkezik? Nekem ez van most rajta: epc3925-E15-12-v302r125555-130808c-MYR -
fecs
senior tag
T-home kábelnetem van ilyen modemmel. Mostanában a https-es oldalak nem akarnak megnyílni. Tanusítvány hibákat dob a gép, kivételeket kell generálni. Eddig ez nem volt.
Több böngésző és több eszköz (asztali gép, noti, mobil) is elutasítja a csatlakozást. Valami a modemmel van és úgy vettem észre, hogy az óraátállítás óta vacakol a rendszer.
Hiába van jól beállítva (Setup/LAN Setup/Time settings) az időzóna, a Status/Gatway/Gatway information/Current time sorban nem a rendszer idejét (és nem is a valósat) mutatja, hanem 1 órával kevesebbet.
Játszottam ide/oda állítással, téli/nyári verzióval, de gatway részen nem változik az idő.
Újraindítottam már (administration/device restart), de az sajnos nem segített.
Jó helyen keresgélek? Mit tanácsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest