Új hozzászólás Aktív témák
-
LorantTus
csendes tag
Szia!
A barátomnak először az javasoltam, hogy nézzen rá a Wifi hálózatok mennyiségére, és ha zavaróan sok van, akkor érdemes a wifi csatorna átállításával próbálkozni más Mhz-re. Emellett elindította a kivizsgálás a UPC-nél és végül kiderült, hogy náluk van a probléma a helyi hálózati beállításokkal, ami nyilván érintette a wifi-t is.
Magával a EPC3925-tel nagyon jó tapasztalataim vannak, csak mivel alapból sok beállítási lehetőség van benne és sokszor az ember még bővíti is a hálózatát, nem mindegy, hogy milyen beállításokkal teszi.
A UPC-től több infót nem tudok, sajnos. -
LorantTus
csendes tag
Sziasztok! Meggyőződésem, hogy az EPC3925 esetében a UPC-nél van valami zűr. Több éve kaptam az említett terméket a T-Home-tól és semmi bajom nincs vele. Tökéletesen kiszolgálja az IP TV-t és a Wifin keresztül is kiszolgál három klienst. Viszont, hogy jó hírt is mondjak, nem menthetetlen a dolog a UPC-nél sem. Egy barátom szintén szenvedett a Wifi stabilitással. Felhívta a UPC-t, természetesen szokás szerint olyan hálózati szaktudással találkozott, mint egy vegyesboltban, így aztán megkereste ugyanezzel a problémával a Cisco-t is. A szám: 0680017941. Egye kis angol tudás és jó eséllyel megoldódik a gond. A Cisco ebben mindig erős volt.
-
LorantTus
csendes tag
Sziasztok! A cégünknél valószínűsíthetően Cisco hálózati parkot fogunk kialakítani, de még előtte szeretnék informálódni a tapasztalatokról. Az említett, EPC3925 nekem tökéletesen működik IP TV-hez, még anno a T-Home-tól kaptam, emellett Linksys oldalon nagyon jó tapasztalatom volt a termékeikkel. Nyilván egy céges hálózat kiépítése ennél nagyobb falat, így főleg az érdekelne, hogy szolgáltatók által biztosított termékeknél, illetve a Cisco üzleti termékeinél milyen tapasztalatok vannak. Amikor a Cisco mellett döntöttünk, más márkák (HP, Zyxel, D-Link stb.) alulmaradtak lehetőségek és megítélés terén, de ennek ellenére minden lehetőséges körülményre szeretnénk felkészülni.
Előre is köszi a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged