- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsilas
tag
válasz
LorantTus #1318 üzenetére
Bocsi, de biztos ugyanarról az eszközről beszélünk? Nemhogy nem láttam, de még csak nem is hallottam eddig olyan emberről, aki meg lenne elégedve ezzel a szutyokkal és nagyon jó tapasztalatai lennének vele. Sőt, ha 1-2 jó dolgot mond róla valaki, már az is nagy szám...
-
válasz
LorantTus #1248 üzenetére
Mégis mekkora hálózatról beszélsz? Én a cégünknél több 10 millió forintért adok el HP és Cisco eszközök egyaránt, mind a két megoldás nagyon jó.
A HP networking olcsóbb és nagyon nagy előnye a 3 éves következő munkanapi csere garancia, a cisco esetében a garancia eszköz függő de semmilyen esetben sem következő munkanapi a csere. Ilyen supportot csak smartnet vagy SMB SA garancia kiterjesztéssel lehet megnövelni (sőt csak vásárolt smartnet support esetében van lehetőség verzió számon belüli IOS frissítésre is pl.4.3.1,4.3.2 stb... egyéb esetben 4.0, 5.0 stb...).Az az igazság, hogy nem tudok olyat mondani ami miatt mindenképpen Cisco, ez már csak "hitvallás" kérdése.
Munkahelyi körülmények között viszont a D-lik, Zyxel, Huawei vonalat biztos hogy nem erőltetném... ha csak nem baromi kevés a lóvé de akkor meg tök mindegy az is amit eddig írtam.
Ha valóban komolyan a szándékaitok és segítségre van szükségetek írj privát üzenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest