Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palkova
tag
Üdv!
Én is sokat szenvedtem vele, végül feladtam és visszatértem az ADSL hez.
De az a véleményem, hogy nem a CISCO a hunyó, hanem a görény T, aki a szoftvert teszi rá és mindenkire reá erölteti.
Nálam egy magyar VOIP szolgáltatót nem lehetett elérni mögüle. A szerelőjük több mint egy órát szenvedett, neki sem sikerült, de amikor behozott egy modemet azonnal minden rendben működött és ennek ellenére sem voltak hajlandók lecserélni.
Ennyit a "szolgáltatóról"
Palkova -
Sasos
senior tag
Nálam 2 telefon lóg rajta hiba nélkül. Volt rajta 2 PC-is, de azok átkerültek kábelre, de azokat sem dobálta el. Gondolom verziófüggő, hogy milyen wlan kártya került bele, mert ha jól láttam itt a képeken, akkor notiba való wlan kártya csücsül benne. Vagy egyszerűen a tiéd rossz.
-
Sasos
senior tag
Ha a kérdésed a wifi erősségére vonatkozik, akkor nálam nincs baj vele. Nem látok különbséget a régi Linksys routereim és ez között, mondjuk N-es eszközzel nem is csatlakozok rá. Egy külső antennás router biztos jobban teljesít wifi terén... Az, meg hogy be kell állítani egy eszközt, szerintem alap.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest