- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
Intruder2k5 #3328 üzenetére
Most direkt provokálsz?
-
ludsimon
veterán
válasz
Intruder2k5 #3326 üzenetére
Miről beszélsz?
Gondolkodj már egy picit!
Milyen pesszimista hozzáállás?
Nem azt mondtam, hogy úgyse lesz megoldva, hanem azt, hogy soknak tartom ennyiért egy ilyen dolgot megcsinálni!10eFt-ért már 12 hónapra tudok korlátlan vpn-t venni, inkább arra adok ki pénzt, mint egy darab szerelésért.
Inkább marad DMZ-ben. -
ludsimon
veterán
válasz
Intruder2k5 #3318 üzenetére
Ki kell jönniük, a telefonos azt mondja.
Sztem kapok egy másik routert amiben benne van. Erre tudok tippelni. Nem hiszem tudnának bármit is kezdeni az fw-jével. -
ludsimon
veterán
válasz
Intruder2k5 #3316 üzenetére
Egyelőre csak telefonáltam, de a technikai szakértőt kapcsolták aki azt mondta minden további nélkül hozzá tudják adni ezt a funkciót!
Megvágás:
Ez mind relatív.
Mi a megvágás? Szerintem amit a Digi csinál!
Járulékos költségként vegyél 60-eFt értékben routert, switchet, 2 set top boxot.. -
ludsimon
veterán
T-HOME IP PASS through beállítás: Telekom Super Szervíz, 7380Ft-os kiszállás ellenében elvégzik ha 30p-en belül megoldható (már mérne), minden további 30p 2970Ft!
ENNYIT A PESSZIMISTA HOZZÁÁLLÁSRÓL!
Csak a kulcsszavas keresés miatt pár szó: Cisco EPC3925 EPC3825 bridge, bridge mód, bridge mode, IPPT, IP-PT, IP PT
-
ludsimon
veterán
válasz
Intruder2k5 #3303 üzenetére
Miért hajtanának el?? Holnap délelőtt telefonálok, egy próbát megér!
Mikor EPC3825-ünk volt és szerettünk volna DynDNS-st beállítani és nem lehetett akkor készségesen kicserélték a 3925-re. Viszont abban sem volt IP PT ha jól emlékszek! Szerintem távolról egyedi kérésre aktiválni fogják. Szerintem segíteni fognak! -
ludsimon
veterán
Mindent kipróbáltam, köszönöm a segítséget aki tudott benne!
De sajnos egyszerűen nem jön össze, kiszedték ezt az egész oldalt, hiába rakom vissza és elérési útnak megadom a router ip címét, semmi nem történik mikor rányomok a save-ra!
Tuti ebben is benne volt, csak kiszedte valaki nagyon okos!
A help megnyílik ezen is: http://192.168.1.1/help/h_RgPassThroughSetting.htm2 lehetőség van.
1: Felhívom az ügyfélszolgálatot, és megkérem őket, hogy bridge módban szeretném használni a Cisco-t, de az IP PT le van tiltva, / nincs benne az fw-ben / és engedélyezzék, vagy cseréljék ki.
2: Veszek használtan egy másik ugyanilyen típusút, de azt meg nem biztos engedi felregisztrálni a távoli szerver.
Ez komplett hülyeség!
Szerintetek az első megoldás járható út? Tudnak benne segíteni?
Semmi értelme a dupla NAT-nak!
-
ludsimon
veterán
Ezt ki meri bevállalni?
Idézet innen: [link]1. Disconnect the coaxial cable from the modem;
2. Do a factory pin reset;
3. Boot the modem up with just the LAN cable plugged in (not necessary if you're using WiFi, so long as you can connect to it);
4. See if the "Working Mode" options appear on the "Administration > Management" page now;
5. If not, try the HTML injection method;
6. Select "Bridged Only" and then hit "Save Settings."
The idea of keeping the coaxial cable out and subsequently doing a factory reset is so that when the modem boots up with everything defaulted, it won't connect to UPC's network and get the DOCSIS configuration file, with all the options restricted that UPC doesn't want you to have. So please give it a shot and let us know how you get on. -
ludsimon
veterán
Akkor egyetlen egy lehetőség van, csak az, ha DMZ-nek megadom a router címét?
Nem sok. -
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hogyan tudnám IP PT-be kötve totálisan kiiktatni a Cisco-t és kizárólag csak egy aljzatként használni?
Application & gamings-be nincs benne ez az opció nálam.Saját routerrel szeretnék csatlakozni, sok hibája van ennek az eszköznek és lassú.
Traceroute-val a 3. gatewayt meg lehet találni, ha azt megadom gateway-nek a saját routerembe gondolom az nem elég.
Köszi a segítséget előre is!
Üdv,
Simon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest