- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz
Pöttömegér #3995 üzenetére
Ha van wifi-s eszközöd, akkor nézd meg, hogy kikapcsolt-e rajta a rádió. Nálam tíz alkalomból egyszer fordult elő, hogy annak ellenére, hogy azt írta, hogy kikapcsolta, és a LED sem világított, mégis ment a rádió.
-
Sasos
senior tag
válasz
Pöttömegér #3992 üzenetére
Nálam olyankor az segített, hogy az előtte lévő fülön (WPS) kikapcsoltam a WPS-t, majd Wifi-bekapcsol elment, és újra kikapcsolás és mentés. Utána már valóban kikapcsolt, androidos telefonról eltűnt az adás.
-
Sasos
senior tag
válasz
Pöttömegér #3990 üzenetére
Nyitsz egy böngészőt, és megépeled a Cisco IP-címét. Defaultban 192.168.0.1 azt hiszem.
Belépsz, majd lekapcsolod a WiFi-t (Wireless-->Radio Settings-->Wireless Interface disable)
Ezután az előlapon elalszik a Wilreless LINK melletti LED. Biztonság kedvéért nézz rá valamivel, hogy valóban kikapcsolt-e, mert én már jártam úgy, hogy kikapcsoltam, a LED nem világított, de a rádió ment benne. -
válasz
Pöttömegér #3988 üzenetére
Az admin felületen nem tudod kikapcsolni a wifi-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VGA kibeszélő offtopik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Tomato firmware
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő