Új hozzászólás Aktív témák
-
djsilas
tag
válasz
LorantTus #1318 üzenetére
Bocsi, de biztos ugyanarról az eszközről beszélünk? Nemhogy nem láttam, de még csak nem is hallottam eddig olyan emberről, aki meg lenne elégedve ezzel a szutyokkal és nagyon jó tapasztalatai lennének vele. Sőt, ha 1-2 jó dolgot mond róla valaki, már az is nagy szám...
-
djsilas
tag
válasz
Gubek-Einste #578 üzenetére
Ez úgy hülyeség, ahogy van! Ne terjessz már hülyeséget, EGY UGYANAZON alhálóból oszt IP-t...
-
djsilas
tag
Egyrészt belső háló DHCP, tehát nem 100%, hogy legközelebb is ugyanaz lesz a géped IP címe (192.168.x.x). Ha más IP-t oszt ki a Cisco, akkor ugye nem fog menni, mert rossz helyre továbbít...
Start és end lehet ugyanaz, pl 80-80, de lehet akár csoport is, pl: 20-25
Most nem vok otthon, de azt hiszem lehet még állítani, hogy TCP vagy (és?) UDP. Ez attól függ, hogy mit szeretnél....
Illetve a sor végén ha jól rémlik van egy checkbox, amivel engedélyezed a beállítást.
És akkor még az sem kizárt, hogy a gépeden van tűzfal, ami blokkolhatja forgalmat -
djsilas
tag
Itt (is) csak Droid van... Alma drága és még férges is!
Na de hitvita nélkül szerintem nézd át a hálózatodat, nincs-e véletlen másik DHCP, statikus IP, bármi, mert biza annak nem úgy kell(ene) működnie!
Ha jól tudom, időnként a T szórja ki a firmware frissítést, tehát nem hiszem, hogy csak úgy vissza tudnád csinálni. Az új FW-ben bevallom őszintén, még nem is kerestem egyébként, az is lehet, hogy jelenleg is benne van, csak eldugva...http://prohardver.hu/tema/cisco_epc3925_problemak/hsz_122-122.html
-
djsilas
tag
válasz
schferenc77 #504 üzenetére
Na most akkor 25/5 vagy 15/1?
-
djsilas
tag
válasz
Gubek-Einste #483 üzenetére
Korábban volt már róla szó, hogy az EPC3925 más alhálózatból oszt IP-t
Na engem megint kihagytak valamiből... Vagy a routeremnek nem szóltak, hogy ugyan má': nem úgy kellene működni, ahogyan működsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest